Matek Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 No a ile to roboty. Te 10 aut na chwile obecna spokojnie by wpadło, Może więcej. Co chwilę dostaje PW od ludzi z forum czy coś się dzieje. Tylko mówcie czy stoimy pod chmura czy gdzieś lecimy.. W sumie na jakieś jadło szloby wpaść (niekoniecznie do McD - jhimo,blant )
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Robert
wiesiek3d Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Robert Nie mam sprzętu który pozwalał by mi stanąć na spocie OOOO
Arturoo Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 nie rób scen...rowerem przyjedź jak gołego fałweja kupiłeś
Arturoo Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Hello Hej..widziałem Twoje auto dziś leciało w stron w Żor .
Matek Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) No z moją jechałem o 17.45.. Chyba ze wcześniej.. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Matek
A-rek Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2015 koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Robert Nie mam sprzętu który pozwalał by mi stanąć na spocie OOOO A ja kur*a mam
wiesiek3d Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 nie rób scen...rowerem przyjedź jak gołego fałweja kupiłeś Co zrobisz nie styka na OOOO a jedno pojechało na razie do DE.
blant88 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Elo Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
seves Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Jasne można coś nagrać tym bardziej że Was wieki nie widziałem koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Robert Nie mam sprzętu który pozwalał by mi stanąć na spocie OOOO Ja a ten dalij marudzi
Arturoo Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Opublikowano 24 Sierpnia 2015 koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Jasne można coś nagrać tym bardziej że Was wieki nie widziałem koledzy jakbyście tak kołowali coś w pierwszej połowie września to chętnie się zjawie fajnie jakby "dziadki" też wpadły: Wiesiek, Seves, Arturoo Robert Nie mam sprzętu który pozwalał by mi stanąć na spocie OOOO Ja a ten dalij marudzi On już też ma swoje lata....więc może taki być zrzędliwy
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 blant mam tego rns'a z vw dla Ciebie do 14 w swd jestem potem w sjz
blant88 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Arturze jutro się odezwie Wysłane z mojego LG-D620
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Jutro po 15 sjz....gdzieś w tak zwanym międzyczasie będę leciał za granicę do SO
seves Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Synki to co z tym spotem? Wystarczy postać tradycyjnie na placu a potem się najwyżej gdzieś przejedziemy, np do knajpy. Możemy też np zgrać spota jak kiedyś z SG w piątek umówić się u nas o 18 i przelecieć na Gliwice, będzie ciekawie i miło Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez seves
blant88 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Ja tam jestem do zgody Wysłane z mojego LG-D620
Rekomendowane odpowiedzi