Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładnie Arek jak piszesz ;)

Wiesiek sam nie widziałem ale słyszałem że tfsi na serio po 200tys bo po 100 jest nagar wiadomo ale osad bardziej który nie zwęża jeszcze średnic komór ;)

Ale tak jak piszę to słyszałem od mechaników którzy mojego FSI porównywali do T...FSI :P a jak wiadomo to dużo różnych bajeczek słychać dookoła :)

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wiesiek sam nie widziałem ale słyszałem że tfsi na serio po 200tys bo po 100 jest nagar wiadomo ale osad bardziej który nie zwęża jeszcze średnic komór ;)

Ale tak jak piszę to słyszałem od mechaników którzy mojego FSI porównywali do T...FSI :P a jak wiadomo to dużo różnych bajeczek słychać dookoła :)

a jak tam Ciebie V8 sprawuje sie pod maska ? ;)

Opublikowano

a jak tam Ciebie V8 sprawuje sie pod maska ? ;)

...a jak myślisz jak będzie chodzić seryjny wolnossak?! :bag:

:decayed:

Opublikowano

No mój jeździ, powtarzam ciągle że wiadomo jak to wolnossący szału nie robi :D

a co do obsługi to dwa razu silnik otwierali - w ubiegłym roku w kwietniu i w 2014 w listopadzie ale czyścić nie trzebabyło (w 2014 był osad ale taki na ściankach tylko)

Jak kupowałem to sprzedawca mówił że był wyczyszczony i to się akurat potwierdziło :)

Powoli muszę się rozglądać za czyszczeniem i ciekawi mnie jak to po moim użytkowaniu będzie wyglądać :P

Póki co świeży olej i filtry wpadły i FSI tradycyjnie jak legendy głoszą "lać i jeżdzić" odpukać nic się nie dzieje... W ubiegłym roku wymieniłem świece i akku, a w poprzednim jedną sondę lambda i czujnik wstecznego to chyba wszystko :P

Opublikowano

osiągi spalania na pewno sa dobre :grin:

Opublikowano

Dokładnie tak jak Polko piszesz :D

Ale nie przypominam sobie hmm kiedy Cię przewiozłem :P

hahaha dokładnie :D

Osiągi spalania to da się średnie z baku ok 20 czyli na baku niedużo ponad 300km

ale da się też ok 9 czyli na baku ponad 650 :P ale to mi się tylko 2razy udało :D przez ponad 2lata hahaha

dźwięk jest za to nie do podrobienia i mi się ciągle strasznie podoba :embarrassed:

Edytowane przez seves

Opublikowano

autko fajne tylko pozazdrościć :thumbup:

Opublikowano

autko fajne tylko pozazdrościć :thumbup:

podziękował ;)

a jak serio Cię ciekawi jak jedzie to w moim wątku w pierwszym poście jest filmik z przyspieszenia ;)

PS

Jutro będę u rodziców to dam znać o tych kołach ;)

Opublikowano

hahaha dokładnie :D

Osiągi spalania to da się średnie z baku ok 20 czyli na baku niedużo ponad 300km

ale da się też ok 9 czyli na baku ponad 650 :P ale to mi się tylko 2razy udało :D przez ponad 2lata hahaha

dźwięk jest za to nie do podrobienia i mi się ciągle strasznie podoba :embarrassed:

...bo Cie ni ma cołki czos!! ;)

Opublikowano

...bo Cie ni ma cołki czos!! ;)

:embarrassed:

Opublikowano

:hi:

Dokładnie ,im nowsze auta tym gorsze silniki, popatrz na Peugeota teraz wkłada silniki z kosiarki ,kto to widział 3 gary w aucie a tfuuuu.

Opublikowano

teraz ze wszystkim tak jest zeby za duzo nie pochodziło, pralka po gwarancji to juz niestety nie pralka , wszystko zatacza wielkie kolo, które tak na prawe chyba nie ma końca z wydatkami :P

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Dokładnie ,im nowsze auta tym gorsze silniki, popatrz na Peugeota teraz wkłada silniki z kosiarki ,kto to widział 3 gary w aucie a tfuuuu.

No właśnie..... takiego czegoś w życiu nie kupię

no, a tak podsumowując..... to aby kupić coś jeszcze w miarę czym można by bez kłopotów parę lat pojeździć i aby nie było to auto starsze niż 5 lat to pozostało szukać coś z silnikiem diesla na CR?

A BMW e90 nie ma dobrych silników benzynowych? 1.8i , 2.0i ?

Opublikowano

3.0 ? R6 to zawsze miały dobre opinie ;)

Opublikowano
  • Autor

Za dużo...... i pojemnościowo i mocowo - więcej kasy musiałbym wydać na ubezpieczenie, podatek, a także na stacji paliw niż miałbym z tego przyjemności.

A co sądzicie o Fordzie Kuga, Kia Sportage, Hyundai iX35 ? Znacie kogoś kto jeździ takim autem? Jakie są opinie tej osoby?

Opublikowano

Za dużo...... i pojemnościowo i mocowo - więcej kasy musiałbym wydać na ubezpieczenie, podatek, a także na stacji paliw niż miałbym z tego przyjemności.

A co sądzicie o Fordzie Kuga, Kia Sportage, Hyundai iX35 ? Znacie kogoś kto jeździ takim autem? Jakie są opinie tej osoby?

Bry

Forda Kuga ma szwagier Mirona.... pomimo że ma też B8 3,0 TDi to często śmiga kugą i sobie chwali... Ta kuga też w TDi ale dokładnie nie wiem jaki motor ale ok 2,0

Edytowane przez Mario22

Opublikowano

...ta furmanka mo bodajże Horny Devil ze ślonskich??

Opublikowano

Grzechu :facepalm: ... horny ?????? ... Ty widzę na autach sie znasz jak ja na strzyżeniu owiec :grin:

Opublikowano

Zlych opini o silnikach PB BMW nie slyszalem, Fordy maja HDI z PSA, a koreance PB jezdza jak kazdy PB bez turbo, diesle podobno dobre ale ja bym sie nie pchal z obawy na koszta.

Arek to dla ojca ma byc ?

Edytowane przez wiesiek3d

Opublikowano

Grzechu :facepalm: ... horny ?????? ... Ty widzę na autach sie znasz jak ja na strzyżeniu owiec :grin:

yy...On ma hultaja jako drugie auto...amatorze :facepalm:

:P:grin: