Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] SWAP 1Z na AJM, co bedzie potrzebne i jakie koszty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

myślisz że w 4K można się zamknąć, ze wszystkim, ale pewnie przy swojej robociznie :gwizdanie:

tak, przymierzam się do tego powoli... zależy za ile wyrwiesz silnik... wiem, że takiego swpa robią za 1000 zł u mnie w okolicy i faceta polecał mi Gregory.. są na forum już AWX-y w b5 :gwizdanie:

wiem że są właśnie seba 1-2, ma AWX, i mieszka niedaleko mnie :wink4:, myślę o tym coraz powazniej, bo jak mam wywalić, ponad 1000zł, za soft, to wolę właśnie zrobić SWAPA, myślę że wezme sie za to wiosną, bo narazie mam inne priorytety :wink4:

Seba, ty masz silnik od paska, nie? pasuje wszystko, czy są jakieś różnicę? :mysli:

Opublikowano

myślisz że w 4K można się zamknąć, ze wszystkim, ale pewnie przy swojej robociznie :gwizdanie:

tak, przymierzam się do tego powoli... zależy za ile wyrwiesz silnik... wiem, że takiego swpa robią za 1000 zł u mnie w okolicy i faceta polecał mi Gregory.. są na forum już AWX-y w b5 :gwizdanie:

wiem że są właśnie seba 1-2, ma AWX, i mieszka niedaleko mnie :wink4:, myślę o tym coraz powazniej, bo jak mam wywalić, ponad 1000zł, za soft, to wolę właśnie zrobić SWAPA, myślę że wezme sie za to wiosną, bo narazie mam inne priorytety :wink4:

Seba, ty masz silnik od paska, nie? pasuje wszystko, czy są jakieś różnicę? :mysli:

jest obszerny wątek i rozpiska skąd co ma :gwizdanie: :gwizdanie: [br]Dopisany: 01 Lipiec 2010, 22:24_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_swap_silnika_19tdi_90ps_ahu_na_19tdi_130ps_avf_oraz_skrzyni_6_biegow-t75462.0.html
Opublikowano
  • Autor

bede o tym myślał :wink4:, tak jak pisałem, jak bede rezał to dopiero na wiosne, jak się jakiś $$$ znajdzie :naughty:, bede szukał jakiegoś paska na przeszczep :gwizdanie:

Opublikowano

bede o tym myślał :wink4:, tak jak pisałem, jak bede rezał to dopiero na wiosne, jak się jakiś $$$ znajdzie :naughty:, bede szukał jakiegoś paska na przeszczep :gwizdanie:

no to tak jak ja, tez planuję na wiosnę :)
Opublikowano
  • Autor

w tym roku mam nadzieje, ogarnąc jeszcze środek, bo z zewnątrz jest już wszystko :gwizdanie:, no może jeszcze małe rezanko zderzaków, ale o tym, jak już bedzie wszystko gotowe :wink4:, no a na wiosnę SWAP :wink4:

Opublikowano

Ja wiem jak to jest jezdzic 1Z a puzniej latac AWX i bardzo do tego zachecam .Ale proponuje odrazu zapodac turbinke od BRD ,pompki AL itd i zrobic program na ~190-200KM . Bo robic SWAP-a dla samej seri 130KM to raczej bym odpuscil . Przynajmniej ja tak uwazam i tak zrobilem :good:

Opublikowano

dudi75 masz całkowitą rację, jak już tyle rezać to rezać do końca

Opublikowano
  • Autor

Dudi, zapodaj koszty na PW, z turbinką BRD i AL :wink4:

Opublikowano

jak mi sie po moich modach rozsypię AJM o tez swpauje na AWX

kurczę mogłem wcześniej o tym pomyśleć ale narazie moj silnik jeszcze mnie nie zawiodł więc powinno być ok

Opublikowano

oj paweł masz mnie prawie na miejscu i ty się o takie pierdoły pytasz na forum :wink4: rób swapa na 131ps awx/avf a nie zasrywaj sobie głowy ajm, roboty do bólu ale pomocą jako taką bym ci uświadczył :hi:

dokładnie a swpa na awx- a wyjdzie cię koło 4k zł :gwizdanie:

krolu czy ty przypadkiem nie masz adr-a :cool1:

Opublikowano

krolu czy ty przypadkiem nie masz adr-a :cool1:

:blink: :blink: :blink: nie, mój to najmocniejszy AFF w klubie :decayed::PB98: to :sick3:
Opublikowano

coś ściemniasz a kto pisał Autystyczne Doładowana Rakieta :evil:

Opublikowano

coś ściemniasz a kto pisał Autystyczne Doładowana Rakieta :evil:

Miszka82 :gwizdanie:
Opublikowano

a no to sorry

co do swapa to już tak jak pisze dudi brd al i icek centralny

Opublikowano

kurczę mogłem wcześniej o tym pomyśleć ale narazie moj silnik jeszcze mnie nie zawiodł więc powinno być ok

ja też awx albo cudeńko z sharana :gwizdanie:

Opublikowano

ja też awx albo cudeńko z sharana :gwizdanie:

o czym myślisz? jaki kod silnika?
Opublikowano

dlaczego z sharana??

Opublikowano

ASZ

dlaczego z sharana??

bo cena koleżeńska 700zł za komplet silnik z osprzętem (bez turbo)

Opublikowano

ja tez powoli bede sie rozglądywał za silnikiem :mysli: w sumie sam słupek bez osprzetu

Opublikowano

jak będziesz zdecydowany to mam czasem jakiś silnik na oku, aczkolwiek nie wiem czy kolega oddał by sam słupek :mysli: