Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Haha Dajmon nie rób zamieszania jak FC Basel w Rzymie ( 1:2 ) :kox:

Jedyny problemik na tą chwilę to spóźniony Kimi.

Typowanie miało być do 18.00, obstawił o 18.21...

Ale że pierwszy mecz rozpoczął sie dopiero o 18.30 to możemy z lekka przymknąć oko :mysli:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 845,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale że pierwszy mecz rozpoczął sie dopiero o 18.30 to możemy z lekka przymknąć oko :mysli:

:good:

chłopaki za bardzo sie przejmują :cool1:

Opublikowano

jasne :good:

Opublikowano

jasne :good:

stawia kratę i jest git :wink4:

Opublikowano

zakręciłem się...

Kurde Milan słabo :(

Roma jak przegra to będzie śmiesznie :)

Opublikowano

zakręciłem się...

Kurde Milan słabo :(

Roma jak przegra to będzie śmiesznie :)

włosi w tym sezonie nic nie ugrają :thumbdown:
Opublikowano
  • Autor

Ale Arsenal daje... Już 5-0 :shocked:

Opublikowano

kto strzelił?

Opublikowano

też więcej spodziewałem się po tym Milanie.

Ale i tak dzisiaj zszokowała mnie wiadomość, że niby Roney chce odejść z MU.

Mam nadzieję, ze to tylko plotki :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

kto strzelił?

19' Song A. (Djourou J.)

42' Nasri S. (Song A.)

60' Fabregas C. (Rzut karny)

66' Wilshere J. (Rosicky T.)

69' Chamakh M. (Nasri S)

EDIT Dopisany: 19 Październik 2010, 22:17

A ja wiedziałem że Milan nie pogra z Realem :tongue4:

Mimo wszystko, ale jest za słaby - jeden Pato to za mało :naughty:

Opublikowano

niech sie liczy głos Kimiego :wink4: jest różnica między postawieniem w trakcie meczu, a jednak przed :P

te wyniki są nie do ogarnięcia do końca bez kitu :> zawsze trafią się jakies fajne wyniki, lub chociaż jeden :naughty::P

mam nadzieje, że ManUtd wygra z Bursasporem i odblokuje sie troche ;] albo też poprawi gre w obronie i tracenie łatwych bramek :wallbash:

Opublikowano

niech sie liczy głos Kimiego :wink4: jest różnica między postawieniem w trakcie meczu, a jednak przed :P

te wyniki są nie do ogarnięcia do końca bez kitu :> zawsze trafią się jakies fajne wyniki, lub chociaż jeden :naughty::P

mam nadzieje, że ManUtd wygra z Bursasporem i odblokuje sie troche ;] albo też poprawi gre w obronie i tracenie łatwych bramek :wallbash:

też mam taką nadzieję, a co myślisz w temacie Roneya ? :mysli:

Opublikowano

http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Ranking-FIFA-Polska-znow-spada,wid,12774815,wiadomosc.html?ticaid=1b182

dziękujemy PZPN-owi że możemy uczestniczyć i przeżywać najgorsze chwile polskiej piłki :notworthy:

to chyba tez powinnismy podziekowac naszym kopacza , choc nie lubie tych gburow w PZPN to nasi pilkarze to jednak przecietniaki + paru sredniakow. A ze druzyna narodowa co mecz gra w innym ustawieniu i probuje innych wariantow przegrywajac/remisujac 8 meczy z rzedu !! to juz raczej pretensje do trenera i tych "profesjonalnych" pilkarzy.

Real gra coraz lepiej , Barcelona bedzie miala bardzooo ciezka przeprawe z tym zespolem. Trener jest klasowy(wg mnie najlepszy na swiecie obecnie) , i choc go nie lubie jako trenera Realu , to musze przyznac ze osiagnie cos z tym zespolem. Bardzo dobrze ulozeni sa w obronie , a i w ataku lepiej radza sobie niz Blaugrana wtym sezonie. Villa ma 2 bramki w lidze... :shocked:

Opublikowano

http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Ranking-FIFA-Polska-znow-spada,wid,12774815,wiadomosc.html?ticaid=1b182

dziękujemy PZPN-owi że możemy uczestniczyć i przeżywać najgorsze chwile polskiej piłki :notworthy:

to chyba tez powinnismy podziekowac naszym kopacza , choc nie lubie tych gburow w PZPN to nasi pilkarze to jednak przecietniaki + paru sredniakow. A ze druzyna narodowa co mecz gra w innym ustawieniu i probuje innych wariantow przegrywajac/remisujac 8 meczy z rzedu !! to juz raczej pretensje do trenera i tych "profesjonalnych" pilkarzy.

Real gra coraz lepiej , Barcelona bedzie miala bardzooo ciezka przeprawe z tym zespolem. Trener jest klasowy(wg mnie najlepszy na swiecie obecnie) , i choc go nie lubie jako trenera Realu , to musze przyznac ze osiagnie cos z tym zespolem. Bardzo dobrze ulozeni sa w obronie , a i w ataku lepiej radza sobie niz Blaugrana wtym sezonie. Villa ma 2 bramki w lidze... :shocked:

mówiąc PZPN mam na myśli wszystkich....począwszy od kopaczy po działaczy na stołkach :sick3:
Opublikowano

też mam taką nadzieję, a co myślisz w temacie Roneya ? :mysli:

hmm... troche obniżył loty, ale żeby go odrazu sprzedawać i to do Realu w dodatku :P troche smieszne dla mnie :wallbash:

mam nadzieje, że do tego nie dojdzie, ale znając historię C.Ronaldo to róźnie może być :gwizdanie:

Rooney jest częścią United, pracuje na miano legendy podobnie jak Cantona np. i mam nadzieje, że poprawi się po tych skandalach, bo pewnie każdemu odechciało by się grać w takiej sytuacji jak on miał... ale sam sobie jest winien w sumie...

ogólnie liczę na pozytywne rozstrzygnięcie tej sprawy z Rooneyem i jego gry :naughty:

Opublikowano

też mam nadzieję, że zostanie w MU i dojdzie do takiej formy, w jakiej był w zeszłym sezonie :)

Opublikowano
  • Autor

A ja się pytam gdzie są Ci co twierdzili że Real za czasów "The Special One" będzie grał brzydko i mało widowiskowo :evil:

Opublikowano

A ja się pytam gdzie są Ci co twierdzili że Real za czasów "The Special One" będzie grał brzydko i mało widowiskowo :evil:

doceniłem Murinho jak wyeliminował MU w dwumeczu z FC Porto w LM w 2004r :disgust:

Opublikowano

doceniłem Murinho jak wyeliminował MU w dwumeczu z FC Porto w LM w 2004r :disgust:

jestem ja :kox: