Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Piłka nożna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Bo się sporo pomyliłeś :naughty::polew:

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 852,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jarko kiedy podliczysz kolejki #6 i #7 w lidze typerów bo coś sie obijasz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jarko kiedy podliczysz kolejki #6 i #7 w lidze typerów bo coś sie obijasz :decayed:

Gości mam, na wyjeździe byłem - chwilowo nie mam czasu przy tym usiąść...

Opublikowano

Bo się sporo pomyliłeś :naughty::polew:

:( :( :(

:kox:

Opublikowano

Gości mam, na wyjeździe byłem - chwilowo nie mam czasu przy tym usiąść...

rozumiem, zatem odpoczywaj.

Opublikowano
  • Autor

Goście poszli, wyniki podliczone, nowy zestawik wrzucony :) :)

Opublikowano

:good: nie myslałem ze tak bardzo wciągnie mnie ta gra :wink4: ostatnio śledze wszystkie wyniki spotkań, zwariowałem :tongue4:

Opublikowano

:good: nie myslałem ze tak bardzo wciągnie mnie ta gra :wink4: ostatnio śledze wszystkie wyniki spotkań, zwariowałem :tongue4:

ja zawsze śledziłem wyniki i tabele ale jedynie 3 lig a teraz wszystko co się gra :kox: :kox:
Opublikowano

co sądzicie o zmianie trenera reprezentacji na Piotra Nowaka :mysli:

na moje Smuda nic więcej nie wniesie :thumbdown:

Opublikowano

jak zawodnicy zaczną grać to i najgorszy trener będzie najlepszym

Opublikowano

jak zawodnicy zaczną grać to i najgorszy trener będzie najlepszym

żeby zaczeli grać potrzebują lepszego trenera :cool1:

Smuda to kolejny przykład marnej polskiej szkoły.Nowak to szkoła amerykańska ,a po ich reprezentacji widać że ruszyli z miejsca do przodu z poziomem (wiele wniósł Bruce Arena),a my się cofamy :wink4:

Opublikowano

trener nawet najlepszy jak nie ma kim grać to nic nie zdziała , to takie gadanie bez sensu

Opublikowano
  • Autor

trener nawet najlepszy jak nie ma kim grać to nic nie zdziała , to takie gadanie bez sensu

Na przykładzie reprezentacji Korei widać było że jednak da się :wink4:

Nie jestem za zmianą trenera, póki co Smuda coś tam buduje - ja bym go dopiero rozliczył po euro...

Najpierw wziął bym się w końcu za budowanie konkretnych baz szkoleniowych :!:

Podobno ma wejść taki przepis że wszystkie drużyny w Polskiej II lidze ( dawna III ) muszą zamontować system jakiś tam chipowych biletów... Oczywiście względy bezpieczeństwa...

Koszt takiej operacji to około 300tyś. zł. gdzie kluby na tym poziomie mają budżety w okolicach 1mln. zł....

Cały gnój i syf siedzi w PZPN. To ta instytucja powinna stawiać wymogi klubom min. 3 boiska treningowe, jakieś tam konkret szkółki młodzieżowe...

Kiedyś w C+ trener Probierz opowiadał że w tygodniu mogą wejść na 3 godz. na główną płytę boiska żeby potrenować - wymogi gwarancyjne czy inne jakieś bajery...

Skoro u Nas seniorzy nie mają gdzie konkretnie trenować to aż strach pomyśleć jakie warunki ma młodzież...

I właśnie tu Nam ucieka świat/europa... I nawet P. Nowak podejrzewam z tego materiału jaki ma aktualnie Smuda nic więcej by nie wyciągnął...

Opublikowano

jarko dobrze gadasz....ktoś powinien nacisną w końcu delete PZPN :good:

Opublikowano

jarko dobrze gadasz....ktoś powinien nacisną w końcu delete PZPN :good:

też tak uważam jak i 99% Polaków interesujących się piłką nożną i badmintonem :naughty: ale to nie jest takie proste ....
Opublikowano
  • Autor

Heh... Dzisiaj mają inne priorytety...

Przymykają Polskich hooligans żeby na euro mieć spokój :gwizdanie:

Opublikowano

chcesz powiedziec ze jakby dac najlepszego trenera na świecie do drużyny z klasy okregowej to zdobeda mistrzostwo świata :cool1: chyba nie[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:35_________________________________________________umiejętności to rzecz pierwszorzędna a trener jaki by nie był to tylko dobry duch drużyny

dla mnie trenerzy z ekstraklasy poza zarabianiem astronomcznych pieniędzy tylko tasuja sie miezy sobą w klubach z górnej półki nic ni wnoszac do gry swoich podopiecznych, przykład Skorży najpierw Wisła potem Legia i co i żadna z drużyn pod jego wodzą jakoś sie nie prezentuje dobrej gry[br]Dopisany: 14 Październik 2010, 18:39_________________________________________________niby jeden z najlepszych polskich trenerów ale co, trafił na gorszy moment i nic nie jest w stanie z tym zrobić

Opublikowano

po polskich boiskach biegaja pozerzy a nie zawodowcy :thumbdown: tyle co oni mają płacone za tą marną gre to szok :shocked: powinni mieć płacone za poziom jaki prezentują a nie za samo wybiegnięcie na boisko :cool1:

z reszta ich pasja na futbolu kończy się z pierwszym większym kwitkiem wypłaty....potem to tylko złotówki w oczach,nawet kosztem korupcji.tak to jest niestety we wschodniej europie....bo taki poziom nie tylko sportowy nasz kraj prezentuje....wschodnioeuropejski :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Chodziło mi bardziej o mało znaną pod względem piłkarkim Koreę Południową, którą przez 2 lata przygotowywał Hiddink i zrobił z nią IV miejsce na mundialu w 2002...

Wcześniej nigdy nawet z grupy nie wyszli :wink4:

Co do Polskich trenerów to owszem sporo się tasuje tych samych nazwisk...

Akurat Skorża jest tu kiepskim przykładem - młody trener z wieloma sukcesami - 2 x mistrz Polski z Wisłą, Puchar Polski i Puchar Ekstraklasy z Groclinem jak na 5 sezonów pracy to raczej sporo...

Jest kilku dobrych młodych trenerów: Probierz, Nowak i pewnie z kilku by się jeszcze znalazło.

Niestety w tym sezonie kiepskie notowania mają Ulatowski i Skorża - obaj dobrze się zapowiadali...

Nie wiem po co taki Janas czy Leńczyk dalej bawią się w trenerkę...

Pewnym ewenementem dla mnie jest tutaj trochę Bełchatów...

Klub często osłabiany, a jednak kto by tam nie przyszedł ( piłkarze, trenerzy ) to zawsze mają wyniki...

Ciekawe gdzie tkwi kruczek ich sukcesów :mysli:

Opublikowano

Chodziło mi bardziej o mało znaną pod względem piłkarkim Koreę Południową, którą przez 2 lata przygotowywał Hiddink i zrobił z nią IV miejsce na mundialu w 2002...

w dużej mierze pomogli im sędziowie :wink4: