Madas Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 www.moto.allegro.pl/item1097543092_a8_4_0_tdi_long_bezwypadkowa_full_wyp_f_vat.html o takie zarowki mi chodzi jak ma to A8 czy ktos wie jakie sa oznaczenia ?? przecież to są ledowe
HeresR32 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 to pokaz mi aukcje na allegro z takimi ledami bo o takie mi chodzi zawsze wydawalo mmi sie ze jest to normalna zarowka...
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 mówiłem Ci napisz do Vario- Tech podpowie Ci jak i z czym się to je
HeresR32 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 nie odpisal do tej pory wiec prosic sie niebede w nieskonczonosc... moze gdzies wyjechal
Madas Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 nie odpisal do tej pory wiec prosic sie niebede w nieskonczonosc... moze gdzies wyjechal ma przeprowadzkę na bank odpisze
Huberto_v Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Witam, mam pytanko, chcialem wymienic żarówkę od świateł dziennych w B7 z bixenonami, okazało się że wystarczyło poruszyć żarówką i zaświeciła i tak troche mnie zaskoczył wygląd oprawki od żarówki, taka nieco "przypalona" czy to jest normalne czy może jest za mocna żarówka? żarówkę jaką mam to 12V 21W... dzieki za odp.
marmaj Opublikowano 31 Marca 2011 Opublikowano 31 Marca 2011 ale dobrze że znalazłem ten wątek, bo od prawie 2 lat jeżdżę z żółtym kierunkiem po prawej a ze "srebrnym" po lewej. jak mi wymieniali to nie zauważyli. Przez to samochód wyglada jakby prawą lampę miał z żółtym szkłem kierunkowskazu a lewą z białym. Ja tego nawet nie widziałem tylko znajomy zwrócił mi na to uwagę. Jak jutro będzie ładna pogoda to odkręcę nadkole i usunę to niedopatrzenie specjalistów mechaników:)
Rekomendowane odpowiedzi