Primo84 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam, Potrzebuję koledzy waszej pomocy. Nie mogę zrobić uploadu mojego obrazka na profilu. Probuje i probuje i nici. Czy musi być jakaś wymagana konkretna rozdzielczość??? Podaję adres koniecznie ze strony czy też z kompa? Nie wiem chyba jestem tępy w tym temacie Dziękuję za wszelkie info oraz komenty Pozdrawiam
Kubol1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja osobiście używam photobucket.co.uk musisz się zarejstrowac trwa to zLedwie 2 min i dodajesz sobie tam ZDJECIA tzn. Uploadujesz w momencie jak to zrobisz najezdzasz na obrazek i tam ci podaje adres ktury kopiujesz I wklejasz w swim profilu. Wiem ze tez sa polskie stronki gdzie mozesz dodawac ZDJECIA zaraz poszukam I podam ci stronki A odnosnie dodawania ZDJECIA miniaturki pod profilem musisz wejsc w Profil potem Dane publiczne zaznaczas mam swuj obrazek I tam podajesz wczesniej skopiowanego linka zaps zmainy I powinno dzialac
Primo84 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Hmmmmm dzięki Tak też wczesniej robiłem http://img204.imageshack.us/f/a419tdi110km.jpg/ ale nic nie wkleja.
ykk Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Ja osobiście używam photobucket.co.uk musisz się zarejstrowac trwa to zLedwie 2 min i dodajesz sobie tam ZDJECIA tzn. Uploadujesz w momencie jak to zrobisz najezdzasz na obrazek i tam ci podaje adres ktury kopiujesz I wklejasz w swim profilu. Wiem ze tez sa polskie stronki gdzie mozesz dodawac ZDJECIA zaraz poszukam I podam ci stronki A odnosnie dodawania ZDJECIA miniaturki pod profilem musisz wejsc w Profil potem Dane publiczne zaznaczas mam swuj obrazek I tam podajesz wczesniej skopiowanego linka zaps zmainy I powinno dzialac Tak w sumie to ta Twoja "miniaturka" wcale nia nie jest. Zmniejsz bo ponad 300 kb to troszke za duzo.. :gwizdanie:
Kubol1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/jak_wklejac_zdjecia_na_forum-t27936.0.html tu masz linka wszystko pisze co i jak
Primo84 Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 no i ...upa! Próbowałem korzystać od początku z tej instrukcji i przy wgrywaniu znika mi w ogóle za chwile link i jest pusto. Korzystam z auto dopasowywania i nic. Poza tym zmniejszałem zdjęcie i też nic. Już nie mówię o wgrywaniu zdjęć ogólnie tylko do profilu! ;( Nie wiem na innych forach nie miałem tego typu problemu. pozdrawiam
Zmija Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 chyba nie wplaciles na serwer to i nie działa :polew:
chudineze Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 Wklej ten link http://img337.imageshack.us/img337/9378/a419tdi110km.jpg w okienko Mam swój obrazek
Primo84 Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Opublikowano 2 Lipca 2010 Dzięki wielkie Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi