skipy Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Witajcie czy zamontowanie lodowki w audi b7 to prosta sprawa, znalazlem takowa aukcje czy lodowka z b6 podejdzie ? jak ona chlodzi? czy da sie wylaczyc chlodzenie,czy chlodzi caly czas? http://moto.allegro.pl/item1103441659_schowek_lodowka_audi_a4_8e0_2001_2005.html z gory dziekuje za info
Artur82 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 moim zdaniem podejdzie...chlodzenie da sie wylaczyc... tylko zeby byla z rurka, poprzez ktora podlaczasz lodowke pod klimatyzaje... no i powiem Ci ze szalu nie ma bo jest bardzo mala w srodku
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 lodowka podejdzie zgadza sie ale jak chcesz wsadzic sama lodowke musisz miec inne wnetrze
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 nie no chyba kolega skipy chce kupic z calym schowiekm
Rosemeyer Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 no i powiem Ci ze szalu nie ma bo jest bardzo mala w srodku 3 redbulle sie zmieszcza i cos cienkiego/plaskiego
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 a ja w tym temacie z innym pytaniem do posiadaczy lodowek... Mianowicie...do jakiej temperatury chlodzi ta lodowka?? I czy da sie ja jakos osobna (ta temp) regulowac??
.Pablo. Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Też zastanawiałem się nad tą lodówką w schowku ale po pierwsze koszt dość duży po drugie wejdzie tam tyle co nic a po trzecie za tą kasę mogę kupić wypasioną lodówkę przenośną do bagażnika na 12V z funkcją chłodzenia grzania itp i mogę ją na plaże wziąść
Artur82 Opublikowano 5 Lipca 2010 Opublikowano 5 Lipca 2010 Też zastanawiałem się nad tą lodówką w schowku ale po pierwsze koszt dość duży po drugie wejdzie tam tyle co nic a po trzecie za tą kasę mogę kupić wypasioną lodówkę przenośną do bagażnika na 12V z funkcją chłodzenia grzania itp i mogę ją na plaże wziąść no tak ale taka to moze miec kazdy a tu chodzi o bajer...lodowka w schowku
andy_sky Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 a jest może takie coś jak lodówka w podłokietniku? może by ktoś wyrzezał coś takiego,rurki od nawiewu do schowka,oczywiście przewody przez łapę od podłokietnika
fayera Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 a jest może takie coś jak lodówka w podłokietniku? może by ktoś wyrzezał coś takiego,rurki od nawiewu do schowka,oczywiście przewody przez łapę od podłokietnika nie no powiedz,że jaja sobie robisz tutaj to już tylko 2 redbull-e by weszły nie wspominając o robocie.
Artur82 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 pewnie jakis mega rezacz by cos takiego wyrezal...uszczelnil podlokietnik...poprowadzil te przewody i jest a tak powaznie to jak jest z ta temperatura ??
ono Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Wystarczy klimatyzowany schowek , chłodzi tak samo koszt śmieszny, roboty na 20 minut , http://www.a4-klub.pl/smf/all_klimatyzowany_schowek_gdzie_jest_i_jak_go_zamontowac-t12905.0.html
Rekomendowane odpowiedzi