spawacz1 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 :(witam wszystkich ma problem rano odpliłem silnik było ok, po pracy ni echciał zapalić ale opdalil jak wcisłem pedał gazu, pracuje normalnie , jadąc 10km/h zgasł sam, odpalil bez problemu przejechalem sto metrów i to samo doaplil i jest dobrze jutro rano zobaczę jak odpali bezpośrednio to będzie dobrze dopowiem że jest oryginalna nowa pompa paliwa, ni epodlaczalem kompa do auta co robic jestem w Niemczech i muszę poszukać mechanika z kompem czy ktoś mial taki problem.[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 14:43_________________________________________________dodam że się pomylilem sam zgasl dwa razy :gwizdanie:
Anthrax Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Sprawdź przepływomierz. U mnie dawał takie objawy+oczywiście błąd komputera.
spawacz1 Opublikowano 4 Lipca 2010 Autor Opublikowano 4 Lipca 2010 :wink4:cześć koleszko też podejrzewam przepływomierz jak moge go sprawdzić jestem w niemczech i zcząłem szukać kompa do pdląćzenia czy jak coś da radę naprawić czy szukać drugiego?
Rekomendowane odpowiedzi