Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Czy podejdę te felgi??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.planuje zalozyc jakies fajne fele i obizyc zawieszenie i wpadly mi w oko takie oto http://moto.allegro.pl/item1102411221_8j_19_5x112_et45_audi_nowe_opony_255_35_19.html

no i wzwiazku z tym mam pytanie czy to troche nie za duze ?i opony szerokie pewnie zwolni duzo auto czy nie mam racji?prosze o waszxe opinie i uwagi nie chce wywalic pieniedzy w bloto.pozdro i z gory dziekuje

Opublikowano

Auto na pewno zamuli trochę i pogorszenie dynamiki odczujesz niewątpliwie - na + poprawa trakcji i prowadzenia (poza koleinami i nierównymi drogami). Będą gdzieniegdzie problemy z podjechaniem pod krawężniki, bo oponę musisz założyć na to 235/35, a to osobiście uważam, że nie jest na nasze drogi, choć znajda się i tacy, co napiszą, że nie ma różnicy w komforcie w stosunku do 16" :naughty::decayed:

Ogólnie za te pieniążki masz oryginalne felgi, lub coś ze stajni BBS chociażby, a nie imitację niewiadomego pochodzenia :wink4:

Opublikowano

Jeżeli kupować to ze sprawdzonego źródła,najlepiej oryginale felgi bo taka inwestycja po prostu się opłaca. Oprócz allegro popatrz jeszcze na sklepy internetowe.