Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nocleg we Władysławowie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Szukam 2-osobowego pokoju we Władku w terminie 25-31 lipca. Znacie jakieś sprawdzone, niezbyt drogie miejsca? Podzwoniłem dziś trochę i nic ciekawego nie ma. Jeszcze jutro popróbuję...

Opublikowano

..kużwa nie pamiętam ulicy ale to jest blisko najlepszego kebaba w mieście praktycznie przechodzisz przez ulice i jesteś

cenowo nie wiem bo jeżdze co roku i mam troche taniej ale wypas jest naprawde pokój 2 i można sie ganiać oczywiście z łazienką telewizją itp.

ja polecam w 100%

698624167 Pani Krystyna

Opublikowano

Ulica ta o której domin79 piszesz to Słoneczna :decayed: wiem bo mieszkam tam co rok jak jeżdżę :hi:

Opublikowano

teraz juz NAPEWNO nic ciekawego nie znajdziesz, chyba ze gdzies ktos zrezygnuje w ostatnim momencie

niestety sezon w pelni a Wladek jest bardzo oblegany przez turystow :wink4:

Opublikowano

Ulica ta o której domin79 piszesz to Słoneczna :decayed: wiem bo mieszkam tam co rok jak jeżdżę :hi:

..przypomniałem se Parkowa bodajże srzyżowanie ze Słoneczną

Musti ja będe tam od 1 sierpnia mam nadzieje że sie stykniemy i coś wypijemy he he

Opublikowano

najlepiej szukac w kwaterach prywatnych (jesli chodzi o centrum w normalnych cenach), a jesli nic nie bedzie to pozostaja jedynie obrzeza miasta, np przed wjazdem do miasta lub po lewej stronie ul. Rozewskiej (jadac w strone JG) :wink4:

Opublikowano

Mieszkałem w "Willa Słoneczna" we Władysławowie.

Wszystko fajnie tylko szybko kończyła się ciepła woda i jak komuś się trafił pokój od strony torów to miał pecha bo ciągle jeździły pociągi :(

Ale pokoje fajne, telewizor, wifi te sprawy. Na dole jacuzzi, fotele z masażem itd.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja wlasnie sobie siedze we Wladku u P. Krystyny:) pokoje rewelacja,czysciutko, wszystko nowka sztuka, z balkonu widac morze:) do morza 6 minut drogi:) narazie pogoda do d*py:/

Opublikowano

Poszukajcie czegoś dla mnie, bo wybieram sie tam 31 lipca :decayed:.[br]Dopisany: 25 Lipiec 2010, 22:07_________________________________________________A powiedzcie jaką trasą najlepiej jechać do Władka?

Opublikowano

A powiedzcie jaką trasą najlepiej jechać do Władka?

Posłuchaj od Ożarowa jedź do Błonia tam uderz na Nowy Dwór Mazowiecki zjedź na 7 i lecisz calutki czas prosto objeżdżasz Trójmiasto obwodnicą potem jedynie co to w Rumi możesz odstać swoje ale tam niestety tak jest jeśli będziesz tam mniej więcej od 8-9 a potem kierujesz się na Puck chyba lub Hel jest tam znak jeśli dobrze pamiętam :wink4:.Lekkie stanie w koreczku przy wjeździe do WŁADKA i po spawie ;).Ja ruszam tam 6.08 i tak o 10-12 będę na miejscu więc jak ktoś będzie to zapraszam na browarka :kox:.

VOUCHER odezwij się na PW to mogę Ci podać kilka namiarów na kwatery :hi:

Opublikowano

Nie chce robić nowego tematu a interesuje mnie nocleg w Ustce :) Coś możecie polecić??