Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Aluminiowe zawieszenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy. Moje pytanko jest takie od którego roku zaczęto wkładać aluminiowe zawieszenie w a4?

Opublikowano

Witam koledzy. Moje pytanko jest takie od którego roku zaczęto wkładać aluminiowe zawieszenie w a4?

od początku czyli 1994 :cool1:
Opublikowano

od 94r a z czym masz problem???? :mysli:

Opublikowano

od 94r a z czym masz problem???? :mysli:

pewnie ma nadzieje ze jego jeszcze nie zalapalo :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Mam stare audi z 95 i tak szczerze to myślałem że ona nie ma aluminiowego ale teraz szukam coś nowszego i byłem ciekawy od którego roku wpadli na genialny pomysł z aluminiowym ale widzę że trochę lipa bo jak mówicie że i moje stare ma:)

Opublikowano

niby czemu lipa to jedne z najlepszych zawiech :kox:

Opublikowano

własnie , i nikt nie konstuował tego zawiasu na drogi na wschód od Odry :polew: :polew: :polew: :polew:

u nas sie wymienia co rok/dwa , na zachodzie NIGDY :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

własnie , i nikt nie konstuował tego zawiasu na drogi na wschód od Odry :polew: :polew: :polew: :polew:

poczekaj jeszcze 60 lat i moze tez nie bedziemy wymieniac nigdy :polew:
Opublikowano
  • Autor

ale drodzy koledzy, ja mam swoją audiolke 5lat i jeszcze nic nie robilem przy zawieszeniu :notworthy:

Opublikowano

straciłem dawno wszelka nadzieje.... pracuje w budownictwie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

ale drodzy koledzy, ja mam swoją audiolke 5lat i jeszcze nic nie robilem przy zawieszeniu :notworthy:

bo zasada jest taka ,ze dopóki jeździsz na tym co założyła fabryka jest pięknie a po pierwszej wymianie , wymieniasz juz co rok/dwa zalezy ile km robisz :wink4:

Z tym ,ze fabryka nieraz potrafi dociągnąć do 180.000 - 200.000 + 100.000 cofnięte przy przekroczeniu granicy :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni :naughty:

straciłem dawno wszelka nadzieje.... pracuje w budownictwie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

bo zasada jest taka ,ze dopóki jeździsz na tym co założyła fabryka jest pięknie a po pierwszej wymianie , wymieniasz juz co rok/dwa zalezy ile km robisz :wink4:

Z tym ,ze fabryka nieraz potrafi dociągnąć do 180.000 - 200.000 + 100.000 cofnięte przy przekroczeniu granicy :kox: :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

nie zgodzę się z tobą u mnie 140 tyś potwierdzone i padł pierwszy auto jeździło w niemcowni :naughty:

poprostu trafił ci sie jakiś wybrakowany :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

poprostu trafił ci sie jakiś wybrakowany :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

albo do crach testow :polew:
Opublikowano

Niech sobie kolega szyny wspawa i na pewno zawieszenie nie siądzie :>

warnwarn.gifOT w dziale technicznym

Opublikowano

Niech sobie kolega szyny wspawa i na pewno zawieszenie nie siądzie :>

ale tylko kolejowe bo od tramwajowych sa cizesze o 55 kg :decayed:

warnwarn.gifOT w dziale technicznym

Opublikowano

pisze się crasch testów :polew: :polew: :polew:

[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 20:38_________________________________________________no chyba że chodzi ci o krach na giełdzie to pisze się przez k :polew: :polew: :polew: sprecyzuj o co kaman :>
Opublikowano

pisze się crasch testów :polew: :polew: :polew:

no gdzies po drodze zgubilem "s" :embarrassed:

[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 20:38_________________________________________________no chyba że chodzi ci o krach na giełdzie to pisze się przez k :polew: :polew: :polew: sprecyzuj o co kaman :>

[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 21:49_________________________________________________no gdzies po drodze zgubilem "s" :embarrassed:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zawieszenie jest ok, tylko polskie drogi są fatalne.

Pozdrawiam,

majkd ( http://ski-portal.pl )