Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] gdzie najlepiej jechać z klimą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie gdzie najlepiej zajmują się klimą i nie drogo :naughty: odgrzybianie,nabijanie itp. okolice Siemianowic

Opublikowano

Tez szukam jakiegos, ktory nie poprzestanie na popsikaniu odgrzybiaczem w spray'u i stwierdzeniu, ze na 100% wystarczy. Wczoraj wlasnie zaliczylem takie "czyszczenie" i dzisiaj dzwonie z reklamacja.

Opublikowano
  • Autor

Tez szukam jakiegos, ktory nie poprzestanie na popsikaniu odgrzybiaczem w spray'u i stwierdzeniu, ze na 100% wystarczy. Wczoraj wlasnie zaliczylem takie "czyszczenie" i dzisiaj dzwonie z reklamacja.

no właśnie czy ktos odpowie na to pytanie? chyba jeździcie gdzieś odświeżyć klimę i macie swoje sprawdzone miejsca

Opublikowano

Ja juz po. Robilem poprawke, bo pierwsze, standardowe czyszczenie nic nie dalo. Trzeba bylo udroznic odplywy, bo sie tam jakies liscie przedostaly. Co mnie totalnie zszokowalo, za druga, znacznie bardziej pracochlonna czesc czyszczenia nie zaplacilem ani grosza. Mimo, ze chcialem, bo glupio mi bylo. Jak powiedzial wlasciciel - trzeba sobie pomagac. Super facet - bardzo polecam. W koncu klima przestala mi smierdziec.

No i na koniec najwazniejsze, czyli namiary na warsztat :)http://www.klima-rem.pl/

Mechanike tez tam chyba zaczne robic :)

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Polecam auto boss w Dąbrowie górniczej głównie zajmują się klimatyzacją jeżdżę do nich od kilku lat zawsze fachowa miła obsługa zero problemów a ceny bardzo konkurencyjne :decayed: