Hardjack Opublikowano 14 Lipca 2010 Opublikowano 14 Lipca 2010 Chcę kupić do auta wydech początkowy co idzie od kolektora do tego elastycznego łącznika i proszę was o radę. Znalazłem przykładowe zdjęcie http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/10/96/66/64/1096666481 tylko że u mnie jest jakby taka harmonijka, która ma dziurę. Chciałbym się dowiedzieć, czy mogę kupić tylko sam ten łącznik.
Hardjack Opublikowano 14 Lipca 2010 Autor Opublikowano 14 Lipca 2010 Acha, ok. Trochę właśnie poczytałem już na ten temat. Są różnice pomiędzy firmami je produkującymi? Jakbym chciał kupić nowy wydech od początku do tego złącza, to orientuje się ktoś ile by to mogło kosztować?
spawacz1 Opublikowano 31 Lipca 2010 Opublikowano 31 Lipca 2010 mam pytanie do kolegi mnie czeka wymiana wydechu i będę chciał wymienić od plecioki aż do samego końca włącznie z katalizatorem i mam pytanie czy ta firma Fischer robi całe wydechy i czy są dostępne w sklepach i churtowniach bez problemu i jaki koszt?
Gniady Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jak ta plecionka jest przyspawana-katastrofa.
Rekomendowane odpowiedzi