Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Listwy dolne z allegro zamienniki ala RS :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym poznać wasze opinie na temat zamienników listw dolnych cena za komplet 160 zł, może ktoś już to kupił ??

http://allegro.pl/show_item.php?item=1152939046

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja je posiadam, ponad rok już są i żadnych problemów niema. Trzeba wiedzieć że nie mają żadnego mocowania, trzeba je kleić. Trzeba je również pomalować. Na pewno są lepsze od orginałów bo nie zgniją xD i nawet fajnie się prezentują...

Opublikowano

A jak te listwy zamontować? Jeśli są dobre i wytrzymają trochę czasu to warto wymienić, bo za 400zł w ASO trzeba zapłacić za ori, tylko jak przymocować, na Patexie :) ??

Opublikowano

wystarczy zaopatrzyc sie w silikon szklarski i po klopocie nasmarowac i dobrze docisnac i chwile przytzymac i trzymaja ze juz ich nie oderwiesz chyba ze odetniesz nozem,ja posiadam je juz ponad rok i bez zadnych problemow...

Opublikowano

Tyle że taka jak ci si e oderwie naderwie czy coś to bez problemu przykleisz a oryginał możesz wyrzucić. Jeżeli masz kołki po starych listwach to będzie się na 100% trzymać dobrze

Opublikowano

ja mam pytanie dotyczace tych listew mianowicie czy trzeba kupic tez te do drzwi co tu sa pokazane za 160zl ten komplet 6 sztuk czy wystarczy tylko same dokladki progowe bo tez je maja w ofercie tylko troche drozsze jaki komplet Ty posiadasz?

Opublikowano

Dokładki progowe są na progi i jak chcesz to mozesz kupić. Ja mam same listwy (te przy progach) które same się z czasem urywają.

Opublikowano

no sa faktycznie ale dalej za bardzo nie wiem o co chodzi z tymi listwami :no: widze ze sa chyba wieksze i lepeij bedzie kupic raczej komplet bardzo ladne masz to podswietlenie wnetrza tak luksusowo to wyglada :notworthy:

Opublikowano

czyli te listwy z allegro są za duże tak :mysli::)

Opublikowano

Ja bym raczej twierdził, że są za wysoko przyklejone... :wink4:

Opublikowano

Panowie nic nie sa wieksze od orginalow trylko sugerujecie sie zdjecie.a to blad bo tu sa tylko listwy drzwiowe od S4 a na blotniku i na tylnej czesci progu tez jest orginalna ale od zwyklej A4.

5bc7edd9dbf51d0cmed.jpg

Tak ja mialem zrobione listwy z Allegro,tylko trzeba je troche dopiescic i sa jak orginalne i nic nie trzeba wiecej robic i nikt nawet nie powie ci ze sa to podrobki.

Opublikowano

Nie są wyższe ani nie są za wysoko są równo z rantem drzwi ale tak może się wydawać przez to że zostawiłem te krótkie końcówki :decayed: przez brak czasu

W sumie można by było je polakierować na dowolny kolor... Mi wystarczyła puszka czarnego spreju

Opublikowano

Podsumowaując:

Listwy od s4 są równo z rantem, bo progi są inne (bardziej wystające) niż w zwykłej a4, której listwy idą sobie trochę niżej, aby przesłonić szczelinę między drzwiami, a progiem. Więc jak kupować te listy to tylko z progiem :wink4:

Opublikowano

A i bez progu wyglądają :good: Ale sprzeczać się nie będę....