Zuzk@ Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Witam. Zamierzam zamontować CB radio w kieszeni pod kierownicą z prawej strony. Zasilanie chcę pociągnąć od zapalniczki. Kable chcę wrzucić w tunel, stąd moje pytanie jak wymontować zapalniczkę i zaślepkę, która jest pod drążkiem hamulca ręcznego??? Z góry dziękuję za pomoc!!!
Artur82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Tutaj masz watek z montazem CB...o prawda nie pod kierownica ale zasilanie jest ciagniete z miejsca ktore Ciebie interesuje: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=70205.0
Artur82 Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Nawet kolega, ktory robil ten super opis...ma skrzynie taka jak Twoja
Zuzk@ Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 Nooo... zauważyłam i skorzystam z jego rad!!![br]Dopisany: 22 Lipiec 2010, 00:09_________________________________________________U mnie radio będzie w kieszeni pod kierownicą więc dodatkowy głośnik nie będzie potrzebny. Jeszcze raz dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi