Gromek Opublikowano 23 Lipca 2010 Opublikowano 23 Lipca 2010 Witam. Mam taki problem iż w czasie jazdy, a czasem nawet na postoju zaczyna migać lampka świec żarowych a co jeszcze dziwniejsze gaśnie po lekkim naciśnięciu pedała hamulca.. Vag wyrzucał mi błąd pedała hamulca. Wymiana wyłącznika tego dwupozycyjnego nic nie dało. Po skasowaniu błędu szybko wraca z powrotem. Proszę o jakąś rade
Gromek Opublikowano 24 Lipca 2010 Autor Opublikowano 24 Lipca 2010 Nic mi nie pomogło to szukanie tzn. nie pomogły mi rady zawarte w tamtych postach..
piotrsob1 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Nie robi Ci się przypadkiem choineczka ( brak masy ) w którejś tylnej lampie ?
michał69 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 zobacz bezpieczniki czy nie masz jakiegoś spalonego zobacz czy świeci światła stopu wszystkie i przeczyść włącznik światła stopu
Gromek Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 Ale jakby nie było masy to chyba wtedy lampy nie świecą.. A u mnie wszystko działa elegancko tylko denerwujące jest ta mrugające światełko świec..;/ Nie wiem czy jest sens czyścić skoro na nowym włączniku występuje ten sam problem, czyli to na pewno nie jest jego wina
michał69 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 00741 - Układ nadzorowania pedału hamulca - Monitoring statusu pozycji pedału może musisz bardziej wyregulować ten czujnik hamulca
Gromek Opublikowano 25 Lipca 2010 Autor Opublikowano 25 Lipca 2010 A może to nie jest wina tego włącznika tylko kwestia jakiegoś sterownika, a może komputera
andy_sky Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 nie gdybaj tylko słuchaj co Ci koledzy mówią
Rekomendowane odpowiedzi