Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AHH] Regeneracja pompy wtryskowej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niekoniecznie w Lublinie ale bardzo skutecznie:

DIESEL SERWIS

Podkowiński Bogdan

05-830 Nadarzyn (k. Warszawy)

ul. Graniczna 4

606-820-768

Opublikowano

a po co Ci ktos bliżej???

demontujesz pompe, wysyłasz, po odbiorze montujesz i cieszysz sie bezawaryjną jazdą

namiar który Ci podałem jest do jednego z najlepszych gości którzy zajmuja sie regeneracją i naprawa elementów wtryskowych

ja wysyłam pompy i PD-ki tylko do niego, nigdy nie miałem zadnej reklamacji jego robote

więc nie szukaj ch... do d... i dzwoń do niego

Opublikowano

Problem w tym, że nie wiem czy ta pompa będzie się w ogóle nadawała do regeneracji czy tylko na złom. Podobno stanęła (zatarła się ) podczas jazdy i częściowo zsunął się pasek rozrządu z koła pompy. Jeden magik mi już powiedział że to złom ale różnie z nimi bywa. Wolę się upewnić zanim wywalę swoje ciężko zarobione pieniądze w błoto. A btw. nie orientujesz się może gdzie można kupić pompę do AHH? Czy można zastosować pompę z innego modelu silnika?

Opublikowano

napewno nie polecam servis bocha ja w starym aucie regenerowałem tam pompę i zapłaciłem 800zł a w innym zakładzie powiedzieli mi za tą samą usługę 250zł tylko że dali mi gwarancję na pompę rok czasu nie wiem jak to jest u innych?

Opublikowano

Bogdan Podkowiński ostatnio przerzucił się na taśmowe naprawianie CR i PD, więc często nie chce przyjmować pomp. Poza tym dodzwonić się do Bogdania często graniczy z cudem :polew:. Usługi jednak zawsze są na najwyższym poziomie :good:

Bardzo dobrze robi pompy 11 Pan Krupka z Dębicy. Jak robisz już pompę to poproś o poszerzenie zakresu kąta wyprzedzenia wtrysku - jak znalazł pod mocne mody na przyszlość.