Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pomysł na biznes. CO O TYM SĄDZICIE????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ja też uważam, że wulkanizacja to dobry pomysł... zwłaszcza, że Misiak (wiesz o kim mówię) ma dość starą wyważarkę... próbowałem wyważyć u niego koła i niestety, ale u znajomego we Wrocku okazało się że wszystkie koła są niewyważone!

myślę, że jakiś schludny warsztacik, zadaszony!, byłby ok...przed i po zimie u Misiaka nie ma opcji na dobry termin... a do tego czekasz na zewnątrz, auto robi na zewnątrz, pojedyńczo każde koło lewaruje... trochę utopia... :D

ponawiam pytanko... jakiś spocik?

Opublikowano

Wyważarke serwisuje sie co 5lat wiec skoro była stara to juz był to szrot :thumbdown: wiec trzeba brać to pod uwage kupujac uzywke starszą nizte 5 lat, ostatnio byłem u goscia co prostuje felgi i mi taki wykład dał na temat właśnie sprzetów w wulkanizacji

Opublikowano

ja bym sie wybrał na spocik ale za daleko mi do was :gwizdanie: chopaczki

Opublikowano

do nas do nas? w kotlinę kłodzką? zapraszamy, ale z płocka to faktycznie kawałek... proponuje bugajowi, bo to pierwsza osoba na forum z mojego najbliższego regionu...

Opublikowano

fajnie by było jak by tak chociaż 3/4 sie ustawilo na spocik 3/4 forum :D i tak wszyscy zajechali mm :D

Opublikowano
  • Autor

Wiesz co Mechu? Z tą wulkanizacją to jest to..... W pobliżu są fajne hale więc spokojnie można je kupić na grosze, dokupić sprzęt( wyważarkę, podnośnik,montażownicę to koszt około 24 tyś ) i do tego sprzedawac nowe opony + sklep. DZIĘKI chłopaki za rady. POZDRO. Jak założe biznesik to pochwale się na forum i przeslę fotki.[br]Dopisany: 27 Lipiec 2010, 17:39_________________________________________________retrikal jaki spocik????? U mnie za nidługo szykuje się remont autka. Coś za duzo bierze mi oleju i chce wyminic pierścienie, do tego przegób bo powoli zaczyna stukac, no i tarcze na przod i tył razem z klockami. Chyba wybiore się do kobiałki. Zaufany facet i wporządku robi autka. Bo do Malinowskiego to nie dam( wiesz jaki on jest) :wallbash:

Opublikowano

halę wynajmij, nie kupuj na razie, sprzęt też spróbuj wynająć od dostawcy opon

no i załatw jakieś zniżki dla klubu jak już rozkręcisz :decayed: :decayed: :decayed:

pozdr

Opublikowano

też myślę nad czymś w tej branży i wszystko zależy od konkretnego regionu...

u mnie w mieście (28 tys mieszkańców) jest kilka wulkanizatorów więc odpada... ale myjnia to nie jest głupi pomysł, jeśli ktoś wie o co chodzi...

Ja pracuje od 2,5 roku na myjni i wiem co i jak .. jak się jest ogarniętym i zatrudnia się ogarniętych ludzi to spoko biznesik, żeby nawet dorobić.. a przy myjni jakiś sklep, podpinanie pod kompa itp. można dołożyć..

Mój szef zaczynał od 1 myjni. Teraz ma 2, do tego handel urządzeniami i chemią Karcher, w sezonie zmiana opon i wypożyczalnia boxów dachowych ...

Da się wyżyć z tego...

Opublikowano
:dance: też się za to wezme wulkanizacja potem coś wyżej
Opublikowano
  • Autor

Widzę że mój temat dal paru osobom do myślenia. Chłopaki podwijamy rękawy i do roboty. Każdy kto zainteresowany stawia wulkanizację, a później wymieniamy się radami itp. Trzymajcie się chłopaki :>......

Opublikowano

retrikal jaki spocik????? U mnie za nidługo szykuje się remont autka. Coś za duzo bierze mi oleju i chce wyminic pierścienie, do tego przegób bo powoli zaczyna stukac, no i tarcze na przod i tył razem z klockami. Chyba wybiore się do kobiałki. Zaufany facet i wporządku robi autka. Bo do Malinowskiego to nie dam( wiesz jaki on jest) :wallbash:

no spocik w sensie spotkanie? na żywo to na żywo zawsze coś jeszcze można wymyślić.. służę też podpięciem kabelka gdybyś miał taką potrzebę...

Opublikowano
  • Autor

Nie ma sprawy----- :) Z miłą chęcią się spotkam i pogadam z miłośnikiem AUDI.A co do kabelka to niedawno był podlączony i wszystko niby jest ok. Ale gdybym potrzebował to będę pamiętał o Tobie. DZIĘKI

Opublikowano

:cool1:

Jak rozkręcisz biznes to daj znać, jak ci idzie :D