baskecior Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Krótko i na temat. Poproszę o info, czy: 1) Da się go wymienić bez demontażu całego porzodu 2) Czy jest szansa na naprawę wentylatora ? 3) Jeśli nie da się naprawić - znacie jakieś źródełko , gdzi emożna go nabyć w rozsądnych pieniądzach ? Sprawdziłem połaczenia elektryczne i na 100% nie działa sam wenwtylator - uprzedzając pytania. pozdrawiam PS: nie bijcie, za to że dawno tu nie byłem PS2: Hugo ... za***iste jest to forum - widać twoją rękę :oklaski:
Gość Iceman Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 da sie wymienic bez problemu ,koszt na alegro 199 zł
baskecior Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Iceman, może mała podpowiedź , jak się do niego dobrać ?
Gość Iceman Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 jeden wkret wykrecasz ,napewno go zobaczysz i obracasz wentylatorem ,wyskakuje z obudowy pasa i po temacie :oklaski:
baskecior Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Naprawiony i wstawiony, działa cichutko i śmiga jak nalezy Dzięki za wszelką pomoc Iceman :th:
boober1 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Czy w b5 z silnikem benzynowym 2,4/2,8 v6 rówinież nie trzeba demontować pasa przedniego? Pozdrawiam Ale kotleta odgrzałem [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 12:25_________________________________________________Sam odpowiem na swoje pytanie, moze komus się przyda Czy w b5 z silnikem benzynowym 2,4/2,8 v6 rówinież nie trzeba demontować pasa przedniego? Pozdrawiam Wentylator wymieniłem bez demontażu przedniego pasa. A dokładniej, zdjąłem tylko tunel wlotu powietrza (nie zdjemowałem nawet osłon silnika/rozrządu). Najtrudniej było wpiąć przewody w uchwyty pod wiskozą (w związku z brakiem miejsca na paluchy). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi