Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Folia carbon 3m -efekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam oklejone dekory od 3lat i chyba słabo miałem odtluszczone bo zeszłego lata folia zaczęła się cofać na zaokragleniach

Opublikowano

Może słabo wygrzałeś albo folia była kiepskiej jakości. Przy oklejaniu warto zaciągnąć folię do środka a nie kończyć na rantach, zawsze tak robię jeśli jest taka możliwość.

Opublikowano
Może słabo wygrzałeś albo folia była kiepskiej jakości. Przy oklejaniu warto zaciągnąć folię do środka a nie kończyć na rantach, zawsze tak robię jeśli jest taka możliwość.

Myślę że za mało grzalem bo robiłem to pierwszy raz bo sama folia została kupiona w firmie która okleja samochody itp. na codzień ;) a folia jest naciagnieta do środka. Jak sprawdzalem czy folia się lepi tam gdzie się cofnęła to już tam kleju nie ma a 3M daje długa gwarancję niby. Podczas upałów zaczęła mi się cofać ta folia. Jak się wkurze to zerwe ją i machne plastidipem :decayed:

Opublikowano

Myślę że za mało grzalem bo robiłem to pierwszy raz bo sama folia została kupiona w firmie która okleja samochody itp. na codzień ;) a folia jest naciagnieta do środka. Jak sprawdzalem czy folia się lepi tam gdzie się cofnęła to już tam kleju nie ma a 3M daje długa gwarancję niby. Podczas upałów zaczęła mi się cofać ta folia. Jak się wkurze to zerwe ją i machne plastidipem :decayed:

Nie wiem jakim cudem Ci to odeszło , przecież skoro masz zaciągnięte do środka i jeszcze dekor jest dociśnięty do deski to nie ma prawa to odejsc

Opublikowano
Ja mam oklejone dekory od 3lat i chyba słabo miałem odtluszczone bo zeszłego lata folia zaczęła się cofać na zaokragleniach

Niestety to samo u mnie, przyznam że oszczędziłem na folii i nie kupiłem markowej. I właśnie się zemsciło.

Nie wiem jakim cudem Ci to odeszło , przecież skoro masz zaciągnięte do środka i jeszcze dekor jest dociśnięty do deski to nie ma prawa to odejsc

To nic, jak folia jest do kitu to będzie złazić.

Opublikowano

Niestety to samo u mnie, przyznam że oszczędziłem na folii i nie kupiłem markowej. I właśnie się zemsciło.

To nic, jak folia jest do kitu to będzie złazić.

Właśnie w tym sęk że folia jest ori bo tylko ori folia 3M ma te małe kanaliki od strony kleju ale to tylko teoria :whistling: żółtki wszystko potrafią. Folię kupowałem od GJK Styling. Mają stronę w necie i dużo na allegro handlują. Wygląda na porządną firmę więc fake'ów nie powinni mieć. Może ja nawaliłem jak to kleiłem. Trochę już mi się ten carbon opatrzył więc może co innego z dekorami zrobie :decayed:

Opublikowano

Ostatnio hydrografika jest bardzo w modzie. ;)

Opublikowano
Ostatnio hydrografika jest bardzo w modzie. ;)

Muszę to sobie wygooglowac bo nie wiem o co chodzi :decayed:

Opublikowano

Ja mam zrobione dekory w hydrografice i polecam bo efekt nie nieporównywalny z folią :-)

CAM00243.jpgCAM00247.jpg CAM00248.jpg CAM00250.jpg

Opublikowano

Sam robiłeś?

Opublikowano

Ja już mam zestaw do hydrografiki, w sensie aktywator i badziewną folię, pobawię się i zobaczę co z tego wyjdzie :decayed:

Opublikowano

Ile Cię to kosztowało ?