kondri Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Chcę wymienić filtr i olej w skrzyni ale nie wiem jaki jest jej model, w książce serwisowej znalazłem jakiś model "DMU", będąc u mechanika mówił mi o jakimś "01N" już się pogubiłem i nie wiem jaki zamówić
Rafal-L Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Model jest napisany w książce servisowej, nastepnie mozesz go odszukac na obudowie skrzyni biegow, lub latwiejszy sposob podpiecie pod Vaga.
kondri Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Model jest napisany w książce servisowej Możesz mi powiedzieć gdzie dokładnie? Może jakiś screen?
OLO_GDA Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 oznaczenie które znajdziesz w ksiazce serwisowej to taki konkretny Model skrzyni. do wymiany oleju taka wiedza nie ejst nawet Ci potrzebna. mowi to o przelozeniach itp ... Powinienes miec skrzynie CUW lub DFG , ale to naprawde nic nie zmienia bo obie one to skrzynie o oznaczeniu fabrycznym Audi 01NA i tu Twoj mechanik ma racje. co wiecej przekłada sie to na informacje ze jest to skrzynia konstrukcji VW,
kondri Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Konkretny model jest mi potrzebny po to żeby zamówić filtr do skrzyni czyli 01N wystarczy jak pójdę do sklepu?
OLO_GDA Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 tak, nawet powiem tak ze jakbys sprzedawcy podal oznaczenie konkretnego modelu to by sie zamotal. to 01n to model skrzyni, dokladniejsze oznaczenia wyrozniaja tylko przelozenia skrzyni i inne detale, ale budowa skrzyni jest identyczna, w tym filtry i reszta czesci eksploatacyjnych...
Rekomendowane odpowiedzi