Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Szukam jakiegoś dobrego i prostego w obsłudze programu do karaoke. Co byście polecili?
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Van Basco's karaoke jest prosty w obsłudze tylko nie odtwarza plików mp3 Jak szukasz czegoś lepszego to polecam KaraFun on odtwarza mp3
Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Van Basco's karaoke jest prosty w obsłudze tylko nie odtwarza plików mp3 Jak szukasz czegoś lepszego to polecam KaraFun on odtwarza mp3 ściągnąłem KaraFun całkiem całkiem programik :> masz jakąś stronkę z której można zassać piosenki???
Guregoru Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Van Basco's karaoke jest prosty w obsłudze tylko nie odtwarza plików mp3 Jak szukasz czegoś lepszego to polecam KaraFun on odtwarza mp3 ściągnąłem KaraFun całkiem całkiem programik :> masz jakąś stronkę z której można zassać piosenki??? Niestety nie znam żadnej dobrej stronki bo wszystkie piosenki które mam dostałem od kumpla [br]Dopisany: 06 Sierpień 2010, 01:06_________________________________________________Jak jedziesz na letni to mogę ci nagrać płytkę i przez kogoś przekazać
Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Van Basco's karaoke jest prosty w obsłudze tylko nie odtwarza plików mp3 Jak szukasz czegoś lepszego to polecam KaraFun on odtwarza mp3 ściągnąłem KaraFun całkiem całkiem programik :> masz jakąś stronkę z której można zassać piosenki??? Niestety nie znam żadnej dobrej stronki bo wszystkie piosenki które mam dostałem od kumpla a powiedz mi w jakim formacie szukać plików aby był podkład muzyczny i tekst?
Skrzypek Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2010 niestety nie jadę na letni ;( poza tym potrzebuje karaoke na nastepny weekend. Może wrzuciłbyś te kawałki co masz na jakis serwer???
Guregoru Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 niestety nie jadę na letni ;( poza tym potrzebuje karaoke na nastepny weekend. Może wrzuciłbyś te kawałki co masz na jakis serwer??? Z tym wrzuceniem to nie będzie takie proste bo folder ma ponad 3 i pół giga
Skrzypek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 niestety nie jadę na letni ;( poza tym potrzebuje karaoke na nastepny weekend. Może wrzuciłbyś te kawałki co masz na jakis serwer??? Z tym wrzuceniem to nie będzie takie proste bo folder ma ponad 3 i pół giga podziel na paczki
Guregoru Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 niestety nie jadę na letni ;( poza tym potrzebuje karaoke na nastepny weekend. Może wrzuciłbyś te kawałki co masz na jakis serwer??? Z tym wrzuceniem to nie będzie takie proste bo folder ma ponad 3 i pół giga podziel na paczki Spróbuję ale dziś nie dam rady to w weekend się pobawię
Skrzypek Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2010 niestety nie jadę na letni ;( poza tym potrzebuje karaoke na nastepny weekend. Może wrzuciłbyś te kawałki co masz na jakis serwer??? Z tym wrzuceniem to nie będzie takie proste bo folder ma ponad 3 i pół giga podziel na paczki Spróbuję ale dziś nie dam rady to w weekend się pobawię masz kawałki z linią melodyjną czy bez? w necie nie mogę znaleźć piosenek z linią wszystko co udało mi się ściągnąć jest bez.
Guregoru Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Opublikowano 8 Sierpnia 2010 Bez linii Nie wiem czy w formacie mp3 są jakieś podkłady z linią ale wątpię
czarny Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 panowie najlepsze co może być to ultrastar deluxe!! super zabawa, ale zwykły mikrofon może byc kiepski do tego
Rekomendowane odpowiedzi