Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 1.6 - wtrysk LPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

DO niedawna byłem posiadaczem Audi A4 1.6 z gazem sekwencyjnym. Na początku czerwca sprzedałem Audiczkę i kupiłem Focusa. Ciągle ciągnie mnie do Marki Audi.

Mój typ teraz to A4 Avant 1.9Tdi. W planach może w przyszłym roku

Galeria zdjęć:

http://tcs.null.pl/www/klub/klubowicze/tomek666/tomek666.html

Opublikowano

Witam skoro cię ciągnie do audi to trzeba zmienić spowrotem Focusa :mrgreen:

Opublikowano

dobry typ...mam 1 focusika w firmie i powiem Ci ze do audi nawet to nie ma co porownywac

Opublikowano

Nie no nie przesadzajcie! A4 1.6 kontra Focus 1.8 tdci - A4 wypada blado. Oczywiscie jesli chodzi o silnik. Dlatego tez jesli kupie a4 to tylko 1.9 tdi.

Najwiekszy minus a4 to zawiecha z przodu do roboty srednio co 40-50tkm. Tak pozatym a4 nie ma minusów. :D

Opublikowano

hehe w focusie tez...albo i czesciej

Opublikowano

No tak ale w Foce pada zawias z tyłu

Opublikowano

z przodu (80k km) 2x wymieniane wszystko i ponownie sie zaczyna tluc, tyl tez 2x wymieniane ostatnio...focusika mam 1.8 benzynka hatchback

Opublikowano

Moj(jezdzony tylko w trasach) ma 87tkm i zero jakichkolwiek luzów :D

Opublikowano

audi jak audi, to akurat trochę wysoko stoi :cool:

Opublikowano
Wysłany: Dzisiaj 22:08

"Gdyby Bóg popierał przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach, a tak chodzimy na czworaka gdy tylko sie urodzimy" :D

Całe życie z wariatami :D

Racja nic dodać kwestia kto i jak przed tobą jeżdził audi ale nie ma co odnosić audi do focusa ale pomysł z 1,9 Tdi jest jak najbardziej na miejscu
Opublikowano

no to troszke poszukasz zanim znajdziesz tdi o rozsadnym wygladzie :lol:

Opublikowano

troszke to malo powiedziane .....

P.S z tego co pamietam to kolega 666 kiedys interesowal sie kupnem A4 TDI ale widzimy z jakim skutkiem ..... :twisted:

Opublikowano

troszke to malo powiedziane .....

P.S z tego co pamietam to kolega 666 kiedys interesowal sie kupnem A4 TDI ale widzimy z jakim skutkiem ..... :twisted:

Nie zapomniałem o A4 TDI..

Ale na razie brak gotówki i dlatego jest Focus 2003r.

Opublikowano

Mysle ze za tego Focusa smiesznego miałbys fajne Tdi z 98/99 roku,nie wiem ale dla mnie focus przy A4 to straszna padaka :wink:

Opublikowano
Mysle ze za tego Focusa smiesznego miałbys fajne Tdi z 98/99 roku,nie wiem ale dla mnie focus przy A4 to straszna padaka :wink:

tez tak uwazam ale widac byly inne powody ktore spowodowaly zakup foki .... ;-)

Opublikowano

ja myślałem o s4 :wink: niestety starczyło tylko na a4, ale najważniesze że mam AUDI :mrgreen:

Opublikowano
ja myślałem o s4 :wink: niestety starczyło tylko na a4, ale najważniesze że mam AUDI :mrgreen:

A4 to "prawie" jak S4 ... :twisted:

Opublikowano
A4 to "prawie" jak S4 ...

ale "prawie"to nie to samo :cry:

Opublikowano

kumpel kupił Focusa 2004 w sedanie 20 tyś przebiegu, i powiem tak jedyne co jest dobre w tym samochodzie to silniczek który ma 2.3 150 KM, zbiera się dość żwawo

reszta to porażka na maxa, wykonanie,środek, plastiki, spasowanie elementów, fotele ( które są skórzane ) tragedia, jako całość jak dla mnie to ten samochód odpadł by w przedbiegach, nawet nie ma co Forda porównywać do Audi, wykonanie jak poldku albo jeszcze gorzej...

pozdro.

Opublikowano
A4 to "prawie" jak S4 ...

ale "prawie"to nie to samo :cry:

No ROB masz racje "Prawie robi wielka różnice" Ale i tak nie masz co narzekać patrzac na twój wózek :wink:

[ Dodano: 2006-07-28, 14:15 ]

kumpel kupił Focusa 2004 w sedanie 20 tyś przebiegu, i powiem tak jedyne co jest dobre w tym samochodzie to silniczek który ma 2.3 150 KM, zbiera się dość żwawo

reszta to porażka na maxa, wykonanie,środek, plastiki, spasowanie elementów, fotele ( które są skórzane ) tragedia, jako całość jak dla mnie to ten samochód odpadł by w przedbiegach, nawet nie ma co Forda porównywać do Audi, wykonanie jak poldku albo jeszcze gorzej...

pozdro.

no nie ,chyba nie ma gorszego auta w wykonaniu jak Poldostrzał :mrgreen: A co do teg0o fokusa to co to za silnik 2.3?? :shock: