Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHL] Srebne AHL :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od roku jestem posiadaczem A4 1.6 AHL 102km, produkcja 03.1999, sprowadzony z Francji :). Ogolnie auto bylo czyste i zadbane, gorzej z lakierem(rysy, otarcia,wgnioty ale pomalowalem :) kilka elemrntow....,ale auto bezwypadkowe :)

- przebieg standard 180 tys, do 110 i do roku 2005 bylo serwisowane

- wersja niby s-line (kiera ze znaczkiem, na listwach nakladki progowe i logo na listwach drzwiowych)

- silnik 1.6 AHL ( za malo)

- immo

- 4 miśki

- ABS

- kiera regulowana w 2 plaszczyznach

- halogeny typu soczewka

- wspomaganie

- elektryczne szyby przod

- elektryczne lusterka (bez podgrzwania)

- centralny zamek z pilota, kluczyki scyzoryk

- wsz szyby ori, znakowane

- klimatronik

- elektrycznie pompowane fotele

- radio concert

- zmieniarka ori

- roleta tylniej szyby

- pakiet drewno

- podlokietnik przod/tyl

- uchwyt na kubki

Przez niecaly rok ogarnalem audiczke mechanicznie i lakierniczo :

- z zawiesznia : jeden wahacz gorny i koncowka drazka, oslona przegubu

- rozrzad plus napinacz klimy

- nabilem klime

- wymieniony przerywacz kierunkow na ori

- termostat

- zamiast kata tlumik przelotowy (blad, auto ma brzydki pomruk, nowa plecionka)

- przewody, swiece, lambda (profilaktycznie, w sumie bez sensu)

- zalozona sekwencja stag 300plus, wtryski magic jest, reduktor kme silver

- malowane tylnie drzwi kierowcy, zderzak przod, blotnik przod (rysy)

- ostatnio dostalo dywaniki welurowe i wycieczki typu "banan" :)

A co do modow, to chyba dam sobie spokoj i jak uzbieram na b6 to sie pobawie :) bo silnik to najwieksza wada tego auta i to mnie blokuje...mialo byc ekonomicznie, a rzeczywistosc mnie zmrozila :)

Ostatio dreczy mnie lekkie przyciemnienie wsz szyb, ale z tego co slyszalem miśki ostatnio wziely sie za szyby i dwojka moich znajomych juz zdzierala folie :(

a co do przeciemnienia samego tylu nie jestem przekonany......

Fotki :

http://83falcon.fotosik.pl.

Opublikowano

Fajna załóż ksenonka i bedzie :good:

Opublikowano
wersja niby s-line

więc niby bo w B5 nie było Sline

- halogeny typu soczewka

he :mysli: ?

Opublikowano
  • Autor

heh inwencja polskich handlarzy nie zna granic :) teraz juz wiem ze zainwestowal 30 zl w 2 naklejki na listwy i stad s-line :)

Opublikowano

nawet ładna :decayed:

Opublikowano

czegos mi tu brak :mysli:[br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 12:12_________________________________________________ w ogóle pozdrawiam z tego samego miasta :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Nie rozumiem, czego brak ? :polew:

Opublikowano

No czegoś mi tu brakuje... :P [br]Dopisany: 08 Sierpień 2010, 19:58_________________________________________________na pewno lekko ciemnych szybek

Opublikowano
  • Autor

No wiem, wiem. Ale ostatnio pare osob sciagalo juz folie z szyb, bo policja ponoc wziela sie za ten temat...

No i planuje polerke, ale nie wiem za bardzo gdzie, bylem w paru miejscach, ale patrzac na tych chlopaczkow co poleruja to mi chec odeszla :decayed:

Opublikowano

no u nas w tym temacie jest ciężko co do szyb.. czy ja wiem, zawsze idzie się dogadać :) ... poza tym mówię o lekkim przyciemnieniu więc nie bedą sie tak rzucaly w oczy a jak cos to szyby w dol i luz :D:polew: gorzej w zime. Polerke zrób sam może, na pewno na forum troche o tym jest

Opublikowano
  • Autor

Polerki sam juz wole nie robic :) wciesniej na astrez narobilem kółek i bylo widac pod slonce.

Ostatnio wkurzony ciagle chodze, bo lakiernik maniane troche mi zrobil na malowanych drzwiach;

tzn, listwe przykleil wyzej a pod listaw byly albo on zrobil 2 odpryki, ktore zaprawil i druga sprawa uszkodzil klapke wlewu (zdarl troche lakieru na rancie) i patrzec na to nie moge, on ocz w zaparte ze juz tak bylo, a teraz problem

bo listwa przyklejona na klej od szyb, a klapke trzeba by bylo malowac.

Zaluje teraz ze wogole to malowalem, bo byla rysa a teraz nei dosc ze troche lakier sie rozni, to pod listwa sa 2 chamskie odpryski.

I teraz podejdzie mi jakis specjalista za 2 lata jak bd sprzedawal i powiem ze auto po dachowaniu :polew:

Opublikowano

A gdzie robiłeś malowanie ?? U kogo ?

Może wróc i im pokaż co to do ch ja ma być?.

Też jak mi malowali tył błotnik to odprysków najebali. W końcu sam się tym zająłem... a teraz od nowa odprysk :wallbash: na nad kolu qźwa. Niech troche popada to zacznie się rude pewnie robić a nie mam kasy na malowanie od nowa. Jeszcze muszę maskę pomalować... :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Malowalem w Sierpcu, do tej pory koles nie zawiodl mnie, ale teraz jest inaczej. On juz sam nie robi, tylko nabral malolatow na staz i oni dlubia.

A stan taki, jak jest teraz to juz po jednej poprawce:) Mowilem debilowi, zeby nie przyklejal listwy tak wysoko a on swoje ze tak musi byc, jak poszedl powiedzialem uczniowi zeby poprawil, a klej juz zasechl......

Co do klapki, wiem ze to on uszkodzil, ale wyparl sie, ze juz tak bylo...........

No i tak stracil klienta, ale co mi z tego jak wydalem kase, a efekt mnie doluje.

Opublikowano

no i kolejny plocczanin co raz wiecej nas :cool1: fajne autko dobrze utrzymane i kolorek fajny :hi:

Opublikowano
  • Autor

A sa w plo jakies spoty itp ?

Opublikowano

właśnie nie ma, ale proponuje jakiś zrobić :D:D:D jak najszybciej, może w następny weekend ?? :hi:

Opublikowano

ładna ta Twoja niunia - mam podobną już trzeci rok i narazie jakoś się sprawuje :good: