Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Symphony?Concert CD .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam radyjko Concert + 8 głosników[abo 6] ... i chciałbym je wymienić na Symphony lub Symphony II .. albo Concert II ..czy istnieje taka możliwość ?

Czy beda to wieksze , bardziej skomplikowane opercaje ktore bede wymuszały urzycie Vaga bo beda jakies błedy ?

Czy gdyby sie udało bedzie to współgrało z głosnikami seryjnymi i subem ?

Wiem ze to jest troche duzo zabawy ale czy sie opłaca ? Czy nielepiej dokupić sobie zmieniarke [ bo była ale nie ma :disgust: ] ?

Poradzcie cos bo mam te radia za dobra kase :decayed:

[br]Dopisany: Sierpień 23, 2007, 09:37:17 _________________________________________________Czy moze darowac sobie montowanie duzysz szafkowatych Symphony czy Concert pokusić sie o Navi +

Na zamieszczonej fotce widać ze panowie ładnie przerabiaja deske i moga zamontowac stary panel klimatronika w miejsce popielniczko-zapalniczki .

2249604754hb8.jpg

Opublikowano

Na Twoim miejscu dolozylbym kilka stowek i kupil RNS-E zamiast Navi+... Muzyka z CD jak i z karty pamieci (MP3). W dodatku kupa innych mozliwosci z nawigacja na czele...

Opublikowano

ja wiem :mysli: radio moze wyglada fajnie ale climatronik juz nie. i poza tym bardzo nie praktyczne.

Opublikowano
  • Autor

Na Twoim miejscu dolozylbym kilka stowek i kupil RNS-E zamiast Navi+... Muzyka z CD jak i z karty pamieci (MP3). W dodatku kupa innych mozliwosci z nawigacja na czele...

Tylko czy nawigacja w RNS-e jest dokładna? ..swoja droga mam nawigacje GERMIN na szybe[full mapa , prowadzi głosem ] i jesli chodzi o dokładnosc to tylko raz poprowdziła mnie uliczka gdzie jest zakaz wjazdu :P a tak to docelowo pod same drzwi .