Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Co spece myślą o tym wykresie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie jestem pewien, czy w dobrym dziale założyłem ten temat ale mam takie pytanie, mieszkam w Irlandii i przymierzam się do zrobienia chipa w moim AWX, szukam renomowanych chiptunerów. Znalazłem jednego o którym wszyscy piszą w pozytywach i wszyscy go polecają, znalazłem jeden wykres z jego roboty, wiem, że jest do jakiś VAG 130 koni na PD, nie wiem dokładnie czy to awx czy avf czy jeszcze inny. Co myślicie o tym wykresie? Można mu polecić auto?

pd130.jpg

Opublikowano

vag 130 na pd to to raczej nie jest.. zobacz jaki jest moment przed i po :cool1:

jak patrze na wykresy z mineralnej i to co pokazałeś to chyba wolał bym przyjechać do pl i tu zrobić program :gwizdanie:

Opublikowano

zauważ, że moment jest podany w innych jednostkach. Byłem w Polsce niedawno, ale do Warszawy mam 600km...

Opublikowano

zauważ, że moment jest podany w innych jednostkach

niedopatrzenie :good:

tylko że strasznie pofalowane jak na tdi wykresy po modzie :gwizdanie:

jest w pl kilka firm w różnych miejscach które dobrze to ogarniają coś wybierzesz :wink4:

Opublikowano

w Świnoujściu jest v-tech, ale naczytałem się, że v-tech nie jest polecany, zresztą w Polsce będę dopiero w przyszłym roku, nie wiem jeszcze czy w ogóle autem pojadę. Muszę tutaj dalej poszukać, na pewno są jacyś spece od tego

Opublikowano

w Świnoujściu jest v-tech, ale naczytałem się, że v-tech nie jest polecany, zresztą w Polsce będę dopiero w przyszłym roku, nie wiem jeszcze czy w ogóle autem pojadę. Muszę tutaj dalej poszukać, na pewno są jacyś spece od tego

ostatni post :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=122953.msg1555012;highlight=kolege#msg1555012

Opublikowano

Byłeś w PL, trzeba było jechać do Tune-Up. Ja też mieszkam w Irlandii i nigdy bym nie dał tym papudrakom wgrywać coś do mojego auta. W większości dostaniesz gotowca. Jeśli już to jedź do Irlandii Północnej tam większa szansa, że ktoś to zrobi porządnie.

Opublikowano

W irlandi mam kolege ktory wgrywa moje softy. Robi logi itd...ze wzgledu na brak osobistego nadzoru robie mu je delikatnie ale przynajmniej jezdza bez problemow :cool1:

Opublikowano

W północnej muszę poszukać, to co podałeś Spanky to jest bez hamowni więc trochę lipa, muszę poszukać renomowanych firm w północnej irl

Opublikowano

Spytam się mojego szefa, on ma znajomego co dobrze ogarnia remapping, robi to indywidualnie do każdego auta. Jest z irl płn. Jak już robić program to z wykresem.

Opublikowano

No przydadzą się jakieś wskazówki, tym bardziej, że chcemy pojechać grupą paru aut. http://www.upsolute.com/ też w miarę profesjonalnie wygląda jako firma, ale co z renomą, nie mam pojęcia[br]Dopisany: 10 Sierpień 2010, 11:34_________________________________________________Jest jeszcze jedna firma która mnie zaciekawiła, chiptunerem jest Polak. O to parę przykładów

http://www.sportchip.ie/diagrams.html