Sebastian1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 mam takie pytanie, czy normalne jest takie glosne odglosy przy zmianie biegow, tak jakby wskakiwaly one bez oleju ? slyszalem ze tam nie ma oleju i to pracuje na jakis dzwigienkach ... ale bez jaj, jak jade i zmieniam biegi to czasem az ludzie sie popatrza co tak stuka .... tylko w momencie zapinania biegu co ja mam z tym zrobic ? Zedytowalem prefix, bo okazalo sie ze mam AWT a nie AVJ. To jest B5 nie B6.
domjenick Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 slyszalem ze tam nie ma oleju jest olej 75W/90 Synth podjedz na warsztat i niech sprawdzą,czy jest-jak nie ma- go tam za dużo-dolej i obserwój,czy nie ma wycieku
Sebastian1983 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kolego jednak nie mam AVJ B5 tylko AWT B5... to ten sam olej w skrzyni ? sprawdze, poza tym zaobserwowalem przed chwila, ze jadac na 1 lub 2 biegu, z wcisnietym sprzeglem bez gazu, przez stopien zwalniajacy, to jest podobny dzwiek jak przy zmianie biegu, nic takiego sie niedzieje jak jade na luzie, lub bez sprzegla wcisnietego z gazem lub bez. Tylko na 1 i 2 na sprzegle wcisnietym, przez skok policjanta, jadac 10-20km/h.
domjenick Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Kolego jednak nie mam AVJ B5 tylko AWT B5... to ten sam olej w skrzyni ? ten sam BTW AVJ-to B6
Rekomendowane odpowiedzi