Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Nie działa mi alarm oryginalny w a4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolega podłączył auto pod kompa i z komputera załączył alarm migają kierunki ale nie ma żadnego dzwięku

a po zamknięciu alarm nie chce sie uaktywnić w żadenb sposób jaka może byc tego przyczyna

Opublikowano

a auto się zamyka z pilota i z kluczyka? alarm wcześniej działał?

Opublikowano
  • Autor

no zamykanie z pilota działa ale klakson nie trąbi ani kierunki ni migają jak sie otworzy drzwi po załączeniu

Opublikowano

no zamykanie z pilota działa ale klakson nie trąbi ani kierunki ni migają jak sie otworzy drzwi po załączeniu

sprawdz w kodach wyposażenia,czy masz ori alarm
Opublikowano

czesc, ja tez mam podobny problem z alarmem ori, centralny z kluczyka dziala, alarm sie uzbraja, tylko jak ma sie wlaczyc alarm to migaja tylko kierunki, nie ma zadnego sygnalu dzwiekowego

Opublikowano

czesc, ja tez mam podobny problem z alarmem ori, centralny z kluczyka dziala, alarm sie uzbraja, tylko jak ma sie wlaczyc alarm to migaja tylko kierunki, nie ma zadnego sygnalu dzwiekowego

to sprawdz syrenkę-jest po przeciwnej stronie wlewu paliwa,za obiciem bagażnika :wink4:
Opublikowano
  • Autor

a czy jak zamykam auto z pilota to jest to jednoznaczne z załączeniem alarmu ori

bo jak tak to nawet sie nie załączył tzn nic sie nie dzieje ani kierunki ani klakson nie wyje

Opublikowano

a czy jak zamykam auto z pilota to jest to jednoznaczne z załączeniem alarmu ori

bo jak tak to nawet sie nie załączył tzn nic sie nie dzieje ani kierunki ani klakson nie wyje

nie-możesz go po prostu nie mieć,tylko zwykły,centralny zamek
Opublikowano

Hej, też mam ten sam problem - kierunki migają, ale brak sygnału dźwiękowego... Ktoś może powiedzieć w którym miejscu dokładniej jest ta syrenka, i jak ją sprawdzić? Alarm mam oryginalny, no i raczej mam ten alarm ponieważ jest u mnie na słupku przycisk wyłącznik czujników wewnętrznych...

Opublikowano

Ktoś może powiedzieć w którym miejscu dokładniej jest ta syrenka, i jak ją sprawdzić?

to sprawdz syrenkę-jest po przeciwnej stronie wlewu paliwa,za obiciem bagażnika :wink4:

czytasz coś?dokładniej się już nie da :cool1:

Opublikowano

Hmm, gdy zakładałem zmieniarkę to zdejmowałem do tego celu obicie, i nie rzuciła mi się w oczy takowa syrenka, coś mi się wydaje że w takim razie jej tam nie mam... czyżby poprzedniemu właścicielowi była potrzebna? (Jak i zmieniarka po której została mi tylko kieszeń i kabelek przy kupnie auta). Zajrzę tam jeszcze raz w weekend... dzięki za info.