Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] s-line po modach u Aligatora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jezeli nic nadal nie bedzie sie dzialo to jak najbardziej polecam chipa.Ja juz sie przyzwyczailem do wiekszej mocy i juz chcialbym wiecej :evil:

Opublikowano

Ładna wersja, fajne dodatki skórzane np. na fotelach które i tak są sportowe, widzę że podłokietnik skórzany i gałka zmiany biegów pikowana. Szkoda że 2002r bo stara navi. Nowsza chyba weszła później.

Słuszny przebieg - piękna sprawa że bezawaryjnie. Ładne dekory. Ja akurat musiałem takie kupić.

Szkoda że korby z tyłu i stara navi. Podobają mi sie te felgi i to bardzo ale gdzieś nie pasują mi do B6. W A3 8P pięknie sie komponują ale w A4 mi gdzieś nie podchodzą.

To na tyle odemnie - tak szczerze.

Powodzenia z modami. Ogólnie bardzo ładna.

Opublikowano
  • Autor

dzieki za fajne podsumowanie :)wiesz korby z tylu bardzo mi nie przeszkadzaja bo rzadko tam przebywam,navi tez bo wczesniej mialem B5 i bylo tylko radio na kasety tak ze navi plus to rarytas.Felgi moze troszke dziwnie wygladaja na A4 ale mi sie podobaja.

Opublikowano

Z tymi korbami to mi też nie przeszkadzało bo sam je mam. Ale czasami sie wysiada i trzeba szybko zamknąć szybki. Wtedy jednym przyciskiem pilota sie wszystkie zamekają. Dla mnie luksus. Między innymi dlatego kupiłem nowe boczki i silniczki oraz moduł komfortu. Tylko nie ma kiedy tego założyć...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że go ci zwinęli długo się nie nacieszyłeś ;(

Opublikowano

jak zwinęli ? własnie chciałem napisać czy nie wpadniesz na spota dzisiaj do Rybnika.

no nie mów że hu*e Ci go zajeb*** ?

mojego też próbowali ale całe szczęście się im nie udało.

miałeś jakies zabezpieczenia ?

Opublikowano

ori immobiliser i dodatkowo odciecie zapłonu(takie z ukrytym miejscem gdzie trzeba dotknac).Nie zdązylem kupic garazu.

w zeszlym tygodniu wymienilem kompletny rozrzad z pompa i wszystkie rolki i paski.Szkoda gadac.Autko bylo w perfekcyjnym stanie mimo przebiegu 264tys.Mialem zamiar podjechac do Rybnika,ale na razie sobie daruje bo nie chce mi sie isc na autobus.Moze wpadne jak kupie kolejne A4. :hi:

kuźwa co za h**e zajeb**** ja tez miałem oczywiście ori immo no i odcięcie zapłonu domowej roboty... i z moim sobie nie poradzili...

a gdzie Ci je zawineli ? w Żorach ? ja byłem u dziewczyny w K-ce i tam chcieli sie do niego dobrać.

Opublikowano
  • Autor

spod bloku w zorach i jeszcze moim pojechali na inne osiedle po A4 z 2005r.Chyba trzeba podlaczac 220V do klamek albo stac w oknie i napier....lac z wiatrówki.