Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 BDG] Schemat elektryczny A4 2.5 TDI Avant 163 KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam pomocy odnośnie schematu elektrycznego A4 2.5 TDI Avant 163 KM. Czy ktoś by się chciał podzielić takim schematem kompletnym lub głównie silnika i puszki gdzie jest komputer i przekaźniki ?

Bardzo proszę o pomoc

[email protected]

Opublikowano

Poszukaj sobie programu ELSA w necie ;) . Tam masz wszystko.

Opublikowano

Ok, ściągam ELSA 3.5

zobaczymy co tam jest, dzięki [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 00:14_________________________________________________Czy zna ktoś użytkownika i hasło do pierwszego logowania w ELSA 3.5 ?

Jakaś taką ściągnołem i musze podac hasło uzytkownika a nigdzie go nie ma, moze jest jakies standardowe

[br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 19:01_________________________________________________ok odblokowałem hasło admin login admin. Założyć nowego użytkjownika z Polskim MENU i wszystko gra.

w wersji co ma 16gB nie mam schematów elektrycznych do mojej A4 z 2005 roku. wersja ELSA 3.5

Czy wie ktoś gdzie sciągnąć nowszą i pełną ?

Jak znajde to wstawie link [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 19:48_________________________________________________Dodaje tak posty, ale moze komus sie przydadzą

sciąganie elsy która ma tylko 16GB to porażka są tylko trzy płytki DCD

od razu mówie ża musi być ich ponoć 8 wraz z instalacją elektryczną w tym 2 do Audi i 3 do VW

wiec raczej bede miał cieżko sciąnąć to z netu

Wieć dalej proszę o jakiś schemat elektryczny lub skąd ją ściągnąć HELP

Opublikowano

Mało rzeczy jest przetłumaczone na polski w elsie, musisz mieć angielski lub niemiecki ustawiony, wtedy wszystko jest.

Wersja 3.5 to już trochę leciwa.

Opublikowano

A jaką sciągnąć lepszą i pełniejszą najlepiej ale taką którą mozna znaleźć w necie, Oczywisice jak nikt nie chce podać ( zrozumiałe trzeba znaleźć link) niech wrzuci info ze taka jest do znalezenia bo sam ją znalazł

Opublikowano

... w wersji co ma 16gB nie mam schematów elektrycznych do mojej A4 z 2005 roku. wersja ELSA 3.5

Czy wie ktoś gdzie sciągnąć nowszą i pełną ?

Zmień język na niemiecki lub angielski i będziesz miał schematy.

--

Pozdrawiam.

Sławek