ariston Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Witam Szukam pomocy odnośnie schematu elektrycznego A4 2.5 TDI Avant 163 KM. Czy ktoś by się chciał podzielić takim schematem kompletnym lub głównie silnika i puszki gdzie jest komputer i przekaźniki ? Bardzo proszę o pomoc [email protected]
proton2 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Poszukaj sobie programu ELSA w necie . Tam masz wszystko.
ariston Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Ok, ściągam ELSA 3.5 zobaczymy co tam jest, dzięki [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 00:14_________________________________________________Czy zna ktoś użytkownika i hasło do pierwszego logowania w ELSA 3.5 ? Jakaś taką ściągnołem i musze podac hasło uzytkownika a nigdzie go nie ma, moze jest jakies standardowe [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 19:01_________________________________________________ok odblokowałem hasło admin login admin. Założyć nowego użytkjownika z Polskim MENU i wszystko gra. w wersji co ma 16gB nie mam schematów elektrycznych do mojej A4 z 2005 roku. wersja ELSA 3.5 Czy wie ktoś gdzie sciągnąć nowszą i pełną ? Jak znajde to wstawie link [br]Dopisany: 12 Sierpień 2010, 19:48_________________________________________________Dodaje tak posty, ale moze komus sie przydadzą sciąganie elsy która ma tylko 16GB to porażka są tylko trzy płytki DCD od razu mówie ża musi być ich ponoć 8 wraz z instalacją elektryczną w tym 2 do Audi i 3 do VW wiec raczej bede miał cieżko sciąnąć to z netu Wieć dalej proszę o jakiś schemat elektryczny lub skąd ją ściągnąć HELP
proton2 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Mało rzeczy jest przetłumaczone na polski w elsie, musisz mieć angielski lub niemiecki ustawiony, wtedy wszystko jest. Wersja 3.5 to już trochę leciwa.
ariston Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A jaką sciągnąć lepszą i pełniejszą najlepiej ale taką którą mozna znaleźć w necie, Oczywisice jak nikt nie chce podać ( zrozumiałe trzeba znaleźć link) niech wrzuci info ze taka jest do znalezenia bo sam ją znalazł
steve69 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 ... w wersji co ma 16gB nie mam schematów elektrycznych do mojej A4 z 2005 roku. wersja ELSA 3.5 Czy wie ktoś gdzie sciągnąć nowszą i pełną ? Zmień język na niemiecki lub angielski i będziesz miał schematy. -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi