Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 to już nie w tym aucie ziom :cool1 Ciebie też dopadł szał macicy na eske ? BTW kapitalne auto, jedna z najlepszych C5 jakie widziałem Poczekaj aż skończę swoją :decayed:
Michał Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ciebie też dopadł szał macicy na eske ? nie - zostaję przy TDI, ale ile razy można obszywać kierę w jednym aucie Poczekaj aż skończę swoją :decayed: podejrzewam że wtedy Rafał wciąż będzie dwa kroki przed Tobą
Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 nie - zostaję przy TDI, ale ile razy można obszywać kierę w jednym aucie :decayed Uwierz mi ..dużo Ciebie też dopadł szał macicy na eske ? nie - zostaję przy TDI, ale ile razy można obszywać kierę w jednym aucie Poczekaj aż skończę swoją :decayed: podejrzewam że wtedy Rafał wciąż będzie dwa kroki przed Tobą Zobaczymy Może nie skończą mu się pomysły
Tony Stark Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 BTW kapitalne auto, jedna z najlepszych C5 jakie widziałem ...podejrzewam że wtedy Rafał wciąż będzie dwa kroki przed Tobą dzieki Zobaczymy Może nie skończą mu się pomysły na to bym nie liczyl, pomyslow jest bardzo duzo tylko kasy nie ma skad brac :/
Reggi Opublikowano 4 Stycznia 2012 Opublikowano 4 Stycznia 2012 na to bym nie liczyl, pomyslow jest bardzo duzo tylko kasy nie ma skad brac :/ Witaj w klubie Ja rzuciłem palenie.. to jakieś 300 zeta miesięcznie na + do modów
Tony Stark Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2012 no to mozesz miec lekka przewage hehe
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 no to mozesz miec lekka przewage hehe No nie wiem... ostatnimi czasy modyfikacje wyparły upodobania do rosyjskich, militarnych zegarków do nurkowania
Tony Stark Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2012 a nurkujesz czy Ci sie tylko zegarki podobaja?
Reggi Opublikowano 5 Stycznia 2012 Opublikowano 5 Stycznia 2012 a nurkujesz czy Ci sie tylko zegarki podobaja? Tylko zegarki Jakbym zszedł 2 metry pod wodę z butlą to panika na 200 %
Rosemeyer Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Istnieje opcja zrobienia w carbonie..wszystko kwestia kasy. a skora nadal sie tak marszczy jak kiedys u mnie zrobiles czy cos sie poprawilo?
Reggi Opublikowano 14 Stycznia 2012 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Istnieje opcja zrobienia w carbonie..wszystko kwestia kasy. a skora nadal sie tak marszczy jak kiedys u mnie zrobiles czy cos sie poprawilo? Marszczy się cały czas.. teraz zamiast skóry dajemy dętki od rometów to się mniej marszczy
Tony Stark Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2012 dobra zapodaje zdjeica kiery myslalem ze uda mi sie dzisiaj podlaczyc radio juz ale niestety na mysleniu sie skonczylo troche "nowych" dekorow tez widac podejrzewam ze opinie co dnie nich beda podzielone, narzie jednak zostaja
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zrób zdjęcia bez lampy bo nic nie widac
MARCIN607 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 no dekory masz inne niż wszyscy :gwizdanie:
Tony Stark Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2012 jutro postaram sie pstrykjanc fotki za dnia
Michał Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 dekory to hydrografika? jakoś do mnie nie przemawiają, jednolity fiolet na wysoki połysk chyba lepiej by się prezentował kierownica i gałka fpipkę
Reggi Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 dekory to hydrografika? jakoś do mnie nie przemawiają, jednolity fiolet na wysoki połysk chyba lepiej by się prezentował Nakłaniałem na alcantarę fioletową Co by nie było to hydrografika wygląda jak imitacja imitacji
Tony Stark Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 nie chodzilo mi o to zeby cos mi imitowaleo carbon chcialem fioletwe dekory, ale pomyslalem ze jak je pomaluje na wysoki pomysl to bedzie mi czego brakowalo, a tak przynajmniej bedzie na nich jakis wzor
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Ja wiem, że o carbon Ci nie chodziło..ale ta " kratka" sama w sobie nie wygląda za dobrze Ja bym wybrał malowanie w kolor lub alcantarę. Grunt, że Tobie się widzi
Tony Stark Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 narazie mi sie nie widzie powiem jak jaest jak zbiore wszystkie dekory bo tak z brakujaca polow to mozna gdybac
Rekomendowane odpowiedzi