fafol Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 witam wymieniłom amortyzatory tylnie i mam stuki nie wiem czy dolne mocowanie lezy na swoim miejscu,czy ta gruba tuleja ma byc do strony koła czy odwrotnie.
Lombardo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 odwrotnie, cienka tuleja ma byc od strony koła, ale napewno dobrze wszssytko skręciłes? górna poduszka podkładka, kąt 45 itd?
fafol Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2010 podkładki nie dałem dzieki za podpowiedz[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 10:19_________________________________________________podkładka jednak jest z tym katem nie wiem o co chodzi
Lombardo Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 podkładki nie dałem dzieki za podpowiedz[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 10:19_________________________________________________podkładka jednak jest z tym katem nie wiem o co chodzi kąt 45 jest po to ze jak załozyl amor to jest wyosiownay czyli pasuja dziury an sruby gornego mocowania i dolnego po skreceniu nie mozna po skreceniu kręcic nim zeby na otwór weszło wiesz o co mi chodzi?
fafol Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 dzieki bardzo dzisiaj zamontuje go jeszcze raz[br]Dopisany: 18 Sierpień 2010, 10:33_________________________________________________jeszcze pytanko najpierw mocujemy gorne sruby ale tak zeby nie skrecajac amor pasował do dolnego mocowanie ?
Lombardo Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Mozesz przykrecic tylko nie dociągac, al epo przykreceniu góry dół musi CI pasowac a nie ze jest przestawiony i obracasz go na siłe, jak łapniesz wszytko to dociagasz na tulei mozno a gorne mocowanie amora z czuciem
fafol Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2010 po pracy odkrecam i składam na nowo dzieki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi