Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wyświetlacz temperatury w zegarach- pytanko...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taką sprawę i zarazem problem... :mysli:

Wiec tak.... Zakupilem na allegro wyświetlacz temperatury tylko ze sa na nim niby 2 okienka tzn dwie linie, chyba do wyświetlania, a na allegro widziałem wyświetlacze z jednym okienkiem. Ktoś wie o co tu chodzi???

Druga sprawa to znalazlem na forum post jak podlaczyć ten wyświetlacz ( http://www.a4-klub.pl/smf/oryginalny_termometr_w_liczniku-t8481.0.html ), troche zakumalem o co chodzi ale nie dokonca bo nie wyświetlają mi sie foty, więc jeżeli chodzi o podłączenie do czujnika to jak nie mam kostki to jest jakaś różnica przewodach przy nim?? I jak wygląda dokładnie czujnik temp zewnętrznej bo na allegro znalazlem coś takiego http://allegro.pl/item1176300044_czujnik_temperatury_zewnetrznej_golf_v_b5_a3_a4.html i takiego http://allegro.pl/item1188713447_czujnik_temperatury_audi_a4_a6_vw_seat_skoda_1_8_t.html i nie mam pojecia jaki powinien byc tam czujnik... :wallbash:

Opublikowano

Hej

Jak masz klimatronik to wepnij się do niego. Jeśli chodzi o te linie to w tej pierwszej chyb ma być wyświetlana informacja o biegach i to dot. automatycznej skrzyni biegów (jeśli się mylę nich ktoś poprawi :) )

Opublikowano
  • Autor

Nie, klimatronika nie posiadam, mam zwykla klime manualna...... czyli normalne pokretla i 2 przyciski od klimy... ;)[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 12:35_________________________________________________i nikt nic nie wie....?? ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

drugi pasek do biegów (automat) to napewno

Opublikowano

Nie, klimatronika nie posiadam, mam zwykla klime manualna...... czyli normalne pokretla i 2 przyciski od klimy... ;)[br]Dopisany: 19 Sierpień 2010, 12:35_________________________________________________i nikt nic nie wie....?? ;(

jak nie masz klimy - to bedziesz musial kupic czujnik ktory idzie na przedni pas.

Opublikowano
  • Autor

panowie mam juz czujnik zaminnik ..wyglada jak kawalek czegos co sie lutuje do plytek :kox: tzn 2 druciki i na koncu cos zalane jest... tylko teraz mam problem bo w kostce sa niby 4 przewody i za choinke nie mam pojecia ktory do czego podpiac... :wallbash:[br]Dopisany: 31 Sierpień 2010, 19:03_________________________________________________ok podpiąłem wszystko..... tylko teraz tak: po włączeniu zapłonu wyświetlacz temp zaskakuje po jakiś 3sek. Po pierwszym przekreceniu zapłonu pokazał +11 i po chwili zmieniło się na -49 :shocked:... po drugim przekreceniu zapłonu pokazało sie +11 i pomału rosło co poł stopnia aż do +15 i staneło....

O co chodzi? Może czujnik coś nie halo, tzn ja mam czujnik zamiennik 2 druciki oblane czymś na końcu...