Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6] przyciemnianie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scirocco.pl/articles.php?id=40

Cały opis montażu folii na szybę wystarczy dobrze google odpalić :>

Ariel a nie wybierasz się do Polski ?? Zrobią Ci nie dużo drożej niż w UK za samą folię zapłacisz.

A przy okazji jeśli wiesz to może mi powiesz jak się ma Angielski Kodeks Drogowy do przyciemniania przednich szyb ??

Opublikowano
  • Autor

Dzięki serdeczne za info :th: a jeśli chodzi o Anglię i o przednie szyby to wiem i chętnie powiem tu można robic wszyskie szyby i bez zadnych problemów od strony policji. A tak wogule to czemu pytasz jeśli można wiedziec ? Ja tak sobie pomyślalem że chyba te szyby jednak zrobię w Polsce bo wybieram się na swięta a nie chciał bym czegoś zepsuc :a4fan: Jeszcze raz dzięki i do następnego razu. ;) ;)

Opublikowano

Bo w Polsce nie wszystko jest normalne i wg przepisów, przednie szyby boczne muszą przepuszczać 70% światła, przdniej frontowej nie można przyciemnić Jeżeli auto posiada dwa boczne lusterka (po każdej stronie pojazdu jedno) to tylnie boczne szyby, jak i tylna mogą być nawet zabite deskami... nie trzeba miec atestu na folie itd... ale sytuacja się zmienia, gdy mamy tylko jedno lusterko boczne... wtedy szyby te muszą przepuszczać 65% światła

Opublikowano
  • Autor

No a w Anglii jest troche inaczej i mi sie wydaje że pod tym względem lepiej czasami jak widze na ulicach auta poprzerabiane to aż się włos jeży a w Polsce by trzeba było połowę zdjąc, chocby nawet głupie żarówki postojowe w kolorze niebieskim czy reflektorowe w odcieniu xenona, lampy pod podwoziem itd. pisze tak bo miałem pare razy jazdę o te rzeczy w Polsce z policją żarówki musiałem na mniejscu wyciągac bo groziło utratą dowodu głupie nie? :a4fan: :a4fan:

Opublikowano

No a w Anglii jest troche inaczej i mi sie wydaje że pod tym względem lepiej czasami jak widze na ulicach auta poprzerabiane to aż się włos jezy a w Polsce by trzeba było połowe zdjąc, chocby nawet głupie żarówki postojowe w kolorze niebieski czy leflektorowe w odcieniu xenona, lampy pod podwoziem itd. pisze tak bo mniałem pare razy jazde o te rzeczy w Polsce z policją żarówki musiałem na mniejscu wyciągac bo groziło utratą dowodu głopie nie? :a4fan: :a4fan:

Bardzo przepraszam, że się wtrącę, ale aż oczy pieką jak się czyta tekst z taką ilością błędów :) Uprzejmie proszę o szacunek dla czytających i przyłożenie się w przyszłości do ortografii w stopniu minimalnym :)

Opublikowano
  • Autor

To najlepiej się nie wcinac :tongue4: a po drugie nie mam polskiej czcionki :th:

Opublikowano

A co ma polski font do szkolnych bledow ortograficznych?

EOT.

Opublikowano
  • Autor

Też ci coś nie wyszło :oklaski: a tak pozatym odbiegamy od tematu :a4fan: