taktuś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 TVN mało nie pęknie...( tu akurat się nie dziwię) Kaczmarek... zawsze się znajdzie czarna owca Kornatowski... plenipotent Kaczmarka Wencel... nie zabezpieczał interesów braci żaden logicznie myślący prokurator nie podpisałby nakazów zatrzymania tak prominentnych ludzi... nie mając twardych dowodów Kaczyńscy mi imponują..., a Jarek to najtwardszy premier od czasów okrągłostołowo- esbeckiej transformacji no i Krauze... to początek góry lodowej... jestem z braćmi :th: :th:
Gość gugas Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Nie żartuj. Jaka to jest polityka kiedy kogoś kto jest typowany na Premiera i prawie ma immunitet "zatrzymuję" się tak naprawdę nie wiadomo za co. Tylko za to, że zamiast dalej być posłuszny chce ujawnić prawdę o zwierzchnikach. Gdyby chciał uciec zostałby za granicą. Wrócił do kraju się bronić , a dostał kajdan na nadgarstki. Jakoś nie rozumiem zakuwania polityków, lekarzy i innych ludzi, którzy nie są ani mordercami, ani nie są nawet niebezpieczni w kajdan. A co do samego przecieku. To to są jaja IV RP tworzy CBA, która korzysta z pracowników CBŚ i Policji. O akcji w Ministerstwie Rolnictwa wiedziało plus minus 50 osób, łącznie ze zwykłymi pracownikami KWP. To czemu akurat aresztują byłego Ministra, którego sami wybrali, bo był im posłuszny i nagle przestał. Co do Pana Krauze uwalili go dzisiaj na 700mln zł :> Hehs boję się, że jutro nie będzie teleranka. . .
Gość rob Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 w naszym kraju polityka to Sodoma i Gomora
ykk Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Szkoda sie nawet o tym wypowiadac. Cos czuje ze ten post niedlugo bedzie wygladac jak "dyskusja" dzisiaj u Lisa w Co z ta Polska? Ten cudzyslow specjalnie postawilem.
Johnyjurek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Szkoda slów poprostu banda idiotów zaniedlugo ten rzad sie caly rozpadnie i dopiero beda jajca :bicz3:
Iverson Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 rzad sie caly rozpadnie i bedzie po sprawie to dopiero by wtedy były jaja, kto pierwszy i kto mocniejszy by objał rząd i powstałoby państwo totalitarne a to za ciekawe by nie było!![br]Dopisany: 31 Sierpień 2007, 00:20 _________________________________________________Smiać mi sie chce ze słów jakie wypowiadają podczas przysięgi "...bedę służył ojczyźnie i narodowi..." , zero szacunku dla kogokolwiek , dla tradycji i honoru , liczy się tyllko władza i kasa, a Ty Polaku zdychaj bo i tak nikt Ci nie pomoże.
MarEsp Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Kaczmarek ma zarzut za składanie fałszywych zeznań (po pouczeniu o odpowiedzialności za składanie fałszywych zeznań), bo zeznał że spotkał się z Netzem w przeddzień wiadomo czego, a z obiektywnych dowodów (kamery wewnetrzne hotelu i lokalizacja komórek) wynikało że się nie spotkał oraz drugi zarzut że nakłaniał (podżegał) do składania fałszywych zeznań Kondradowskiego (a Kornat dał się namówić i mając dobre koleżeńskie serce teraz będzie musiał mieć twardą d*pę w sądzie) Netzel też nakłamał dając Kaczmarowi alibi i też się wpierd....ił po pachy. Ciekawe jak za rok ujawnią nagrania rozmów Leppera, Woszczerowicza (und andere ......)- jakie miny będą mieli ci co teraz piszą, że "z pewnością nie było dowodów" . Jak by nie było dowodów to zatrzymujący wiedzą że to byłby dla nich za rok kryminał (po wyborach), więc widocznie były dowody. Generalnie fałszywe zeznania są zagrożone tylko do 3 lat (art. 233 kk) ale mając w aktach fałszywe zeznania i obiektywne dowody ich fałszywości - prokurator nie mógł postąpić inaczej i musiał postawić zarzuty
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mój komentarz to refren tej piosenki http://www.funz.info/Tera-mnie-to-wali,767.html
Iverson Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mój komentarz to refren tej piosenki http://www.funz.info/Tera-mnie-to-wali,767.html Hugo pozamiatałeś, poranna dawka szydery jak trzeba leże i kwiczę :polew:
krzyniek Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mój komentarz to refren tej piosenki http://www.funz.info/Tera-mnie-to-wali,767.html Hugo pozamiatałeś, poranna dawka szydery jak trzeba leże i kwiczę :polew: no dokładnie. a co do polityki to szkoda gadać.
Gość spedyt Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Mój komentarz to refren tej piosenki http://www.funz.info/Tera-mnie-to-wali,767.html Hugo pozamiatałeś, poranna dawka szydery jak trzeba leże i kwiczę :polew: no dokładnie. a co do polityki to szkoda gadać. I tym miłym akcentem zakończymy dyskusję bo jeszcze ktoś z nas zostanie zatrzymany
Rekomendowane odpowiedzi