Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADR] Problem z radiem (kod?)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Odłączyłem na chwile radio od prądu (musiałem) po czym po podłączeniu i włączeniu widze napis "SAFE" - domyslam sie ze to jakas blokada/kod czy cos ? Co zrobic ? Sprzedajacy nie podawal mi zadnego kodu, ale nawet nie chce sie nic wklepywać na ekraniku...

Proszę o poradę.

Opublikowano

Poszukaj w instrukcji do radia.. :rolleyes: a jak nie znajdziesz bo nie masz to chyba nawet nie oplaca sie rozkodowywac u elektronika. Lepiej kupic jakies ladne radyjko na CD/MP3.. :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

A to powinna być oddzielna książeczka ?:) Ja dostałem "Mobilitatsgarentie" i "Betriebsanleitung" ale totalnie nie znam niemieckiego ;/

Opublikowano

Rozkodowanie 40-50zł oczywiście nie w ASO

Opublikowano
  • Autor

Wszystko fajnie tylko ze montowalem tube i chcielem przetestowac... Kurde no powinienem przeciez dostac kod...

Opublikowano

Witam,

Odłączyłem na chwile radio od prądu (musiałem) po czym po podłączeniu i włączeniu widze napis "SAFE" - domyslam sie ze to jakas blokada/kod czy cos ? Co zrobic ? Sprzedajacy nie podawal mi zadnego kodu, ale nawet nie chce sie nic wklepywać na ekraniku...

Proszę o poradę.

Nie chce sie nic wklepywać, bo musisz przytrzymać RDS+TP, potem potrzebny jest 4cyf kod :gwizdanie:

Wszystko fajnie tylko ze montowalem tube i chcielem przetestowac... Kurde no powinienem przeciez dostac kod...

Szkoda, że wcześniej nie poczytałeś forum... :afro:

Opublikowano
  • Autor

Przegrebalem wszystko co dostalem przy zakupie samochodu, znalalem jeden kodzik ktory mial 4 cyfry ale to okazalo sie nie to, znalazlem jakis generator ale on ma na stale wklepane AUZ1Z4 s mi sie zaczyna AUZ1Z2S - do tego generuje 2 mozliwosci kodu, a mi zostaly tylko 2 mozliwosci wklepania...

Opublikowano

nom musisz miec kod u mnei byl w takiej ksiazce i wpisalem go i radio sie odpalilo i bylo git :thumbup: