proximpuh Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Macie juz tyle porezane , że nigdy Was nie dogoniet to trzeba się brać za robotę
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 A czym wgluszasz?Mi tez brakuje wysokich w standardowym naglosnieniu, bo bass daje rade Firma w Krakowie mi to robiła szczerze nie pamiętam jaką matą ale chyba dynamat czy cos takiego Tył postaram się sam wyrezać w wolnej chwili Ktoś może wygłuszał i mi podpowie ile kupic maty ?
Cuber Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2013 Grzesiu dzięki Czekam jak ogarniesz temat 3 strefowej Klimy może sam się za to zabiorę w sensie przyjadę do Ciebie na całodniowe rezanko
wrclaguna Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Będe przecierał pierwsze szlaki u siebie to zobaczymy co z tego wyniknie
Cuber Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 No to Panowie , głośniki w deskę rozdzielczą i w miejsce atrap przy lusterkach założone z banga ......... powiem że wymiata Spolszenie MMI też już zainstalowane teraz tylko zmiana stołków na pełną skórę jak sie trafi i będzie
P-U-M-A Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Jest różnica przy samych głośnikach które wymieniłeś?
dobry1 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 W A4 B&O gra poprawnie , a w nowej A8
wrclaguna Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 a podobno B&O to żadna rewelacja ;> Ja uwazam ze to nawet gra Porównując SOUND SYSTEM a B&O to jest różnica , wzmak robi robote , ---------- Post dopisany at 07:28 ---------- Poprzedni post napisany at 07:05 ---------- szkoda ze angol ale S LINE jest B&O , chromowe przyciski ,listwy piano AUDI A4 8K0 B8 S-LINE KOMPLET FOTELI KANAPA SKÓRA (3319253339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gibons Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Sam mam u siebie B&O ale nie słyszałem tego zwykłego systemu więc się nie wypowiem.
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Panowie z Banga mam głośniki czyli w desce lewo prawo, cykacze w zaślepkach prz lusterkach oraz centralny z ASS głośniki mam w przednich drzwiach które są wygłuszone , a w tylnych mam głśniki z cykaczami załatwaine przez WRC-a + oczywiscie TUBA i teraz tak : W porównaniu do ASS na zwykłym radiu concert grało wszysko powiedzmy ok , ale teraz przy 3G to za***rdala! przedewszystkim tył zaczął żyć i gra bardzo ale to bardzo fajnie nie wiem ile w tym jest prawdy ale podobno Tuba z Banga gra słabij niż z ASS ---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:57 ---------- szkoda ze angol ale S LINE jest B&O , chromowe przyciski ,listwy piano AUDI A4 8K0 B8 S-LINE KOMPLET FOTELI KANAPA SKÓRA (3319253339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. fajny komplet ale chyba nie jest problemem zrobic na EU boczki przednie ?
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 hmmm no ale sam boczek mowa o podłokietniku z sterowaniem szyb nie wystarczy przełożyć z moich ?
darecy Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 wystarczy przełożyć nawet te skórzane panele powinno dać się przerzucić
proximpuh Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 wystarczy przełożyć nawet te skórzane panele powinno dać się przerzucić To akurat jest problematyczne, samemu ciężko, potężnie pozgrzewane jest:kwasny:, no i czujniki obciążeniowe trzeba poprzekładać w przednich fotelach:wink: A jaki problem Wy widzicie w boczkach ? wystarczy klamki i panele poprzekładać i pasi Chyba, że jest przycisk otwierania bagażnika i włącznik alarmu to już trochę kicha
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 No własnie chodzi mi dokładnie o to tzn że tak mi sie właśnei wydaje ze tylko poprzekładać panele sterowania szyb i ten podłokietnik i chyba po kłopocie Czujniki obiążeniowe o kurde na to bym nie wpadł
proximpuh Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 No własnie chodzi mi dokładnie o to tzn że tak mi sie właśnei wydaje ze tylko poprzekładać panele sterowania szyb i ten podłokietnik i chyba po kłopocie Czujniki obiążeniowe o kurde na to bym nie wpadł Dokładnie jak mówisz, czujniki też nie problem, można zrobić na 2 sposoby, albo zdjąć tapicerkę z siedzisk i po prostu przełożyć albo (ja tak miałem zrobione, nie chciało mi się przekładać a pierwsze fotele od ESY miałem właśnie z angola) cienkimi kabelkami połączyć kostkę czujnika z fotela pasażera z kostką pod fotelem kierowcy:naughty:
Cuber Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 spoko chyba mi się własnie trafia Europa za smieszną kasę
Rekomendowane odpowiedzi