Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] nowy termostat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam powiedzcie mi co sie dzieje.mialem problemy z temperatura bo wskaznik pokazywal mi 75-90 stopni podczas jazdy,wiec wymienilem termostat i teraz wogolle nielapie 90 stopni-tylko napostoju,ale potem spada na 75-80 i koniec na klimatroniku pokazuje mi tyle co wskaznik na desce w kanale 49,bo kanal 51 pokazuje caly czas 90 stopni czy tak ma byc?

Opublikowano

Powienien trzymać temeperature... dobrze odpowietrzyłeś układ?? A może nowy termostat jest uszkodzony (mi się zdażyło w poprzednim aucie, że kupiłem nowy i też był niesprawny).

Opublikowano
  • Autor

czyli co temperatura na wskazniku ma pokrywac sie z temperatura na klimatroniku w kanale 49?

Opublikowano

Albo padl Ci czujnik temparatury. Ja u siebie przed wymiana termostatu mialem temp. na desce i klimatroniku ok 70*C. Po wymienie termostatu temp. wynosila max 65*C na desce i klimatroniku :blink:. Natomiast po wymianie czujnika wszystko wrocilo do normy :).

Opublikowano

Powienien trzymać temeperature... dobrze odpowietrzyłeś układ?? A może nowy termostat jest uszkodzony (mi się zdażyło w poprzednim aucie, że kupiłem nowy i też był niesprawny).

Bardzo możliwe. Ja bym jeszcze sprawdził temperaturę Vag-iem (coolant temp.). Jak pokaże tyle co na desce i kanale 49 - termostat do bani. ;)

Opublikowano
  • Autor

no i po klopocie nowy termostat byl niedobry dzisiaj wymienilem go na nastepny i jest ok trzyma 90 stopni caly czas :oklaski:.