312MC Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Zastanawiam sie czy da sie wmontować tunel od wersji po lifcie do mojej przedliftówki. Jezeli tak to co jest potrzebne po za tunelem? Na jakie trudności napotkam? Instalacja climatronica jest do przerobienia?
pawelwor Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Część forumowiczów przerabiała to już u siebie, większych problemów raczej nie mieli. Na pewno gdzieś już o tym jest, poszukaj
Gwerty Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 wszystko jest do przerobienia a nie lepiej od razu na 2 din ?
312MC Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 wszystko jest do przerobienia a nie lepiej od razu na 2 din ? W sensie że pod navigacje ?
312MC Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 pod NAVI bym sie pokusił ale koszty chyba nie opłacalne. Zaś symphony to nawet nie wiem jak wyglada ani jak gra. A druga sprawa jest taka że mam całą instalacje audio w aucie popie... przez poprzedniego właściciela i żeby coś walczyć musiałbym dopaść jakiegoś rozbitka albo angola i wygrzebać sobie instalacje audio...jakbym trafił na BOSSE to bym sie pobawił nawet zeby mieć cały komplet. Puki co mam seryjne glośniki nokia i radyjko ALPINE jeden z wyższych modeli
Gwerty Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 fakty ze dosc trudno dopasc navi z a4 b5, z konsola jest łatwiej ale tez ciezka do zbobycia. ale mocno odmładza wnętrze, szczególnie navi
312MC Opublikowano 5 Września 2010 Autor Opublikowano 5 Września 2010 Pomysle nad konsola 2DIN i zamontowaniem radyjka KENWOOD 2din
Gwerty Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 czasem udaje sie kupic duzo taniej ale fakt to bywa dosc sporadycznie. wiem po sobie, szukałem pilnowałem i sie udało:)
vauxhall95 Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Symphony przyjemnie gra lepiej od NAVI plus,lepiej tylko gra concert/chorus
Gwerty Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 oj. chyba ci sie cos pomieszło, navi plus gra duzo lepiej od symphony.
maarkus Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 witam tu mam symphony w konsoli 1 din ,choc projekt jeszcze nie dokonca skonczony zostalo przymocowac klime i dokupic popielke ,moge to zaiteresowanym sprzedac pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi