Marioo22 Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Witam wszystkich mam takie pytanie, jak sprawdzić czy w drzwiach są żarówki czy tylko odblaski??????
Marioo22 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 a czy mój pseudo komputer powinien dać informację o przepalonych żarówkach ????
pieciajek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 A masz kompa pokładowego ze strzczałkami w prawej manetce? Jeśli tak i możesz sprawdzać średnią prędkość, spalanie i inne to spaloną żarówkę też powinien pokazać.
fayera Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 A masz kompa pokładowego ze strzczałkami w prawej manetce? Jeśli tak i możesz sprawdzać średnią prędkość, spalanie i inne to spaloną żarówkę też powinien pokazać. nie zawsze
Marioo22 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 takiego kompa nie mam, ale myślałem że FIS pokaże????
luukash Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Witam! Mam podobne pytanie. Otóż mam żaróweczki w tylnych drzwiach które niestety nie działają. Przekładałem żarówki do przodu i było ok. Sprawdzałem też czy wszystko jest podłączone ( pomiędzy drzwiami i autem ) i wygląda, że tak. Tak więc co, może być przyczyną nie świecenia w/w lampek Dodam, że jest to Audi A4 B5 po II lificie.
fayera Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 Witam! Mam podobne pytanie. Otóż mam żaróweczki w tylnych drzwiach które niestety nie działają. Przekładałem żarówki do przodu i było ok. Sprawdzałem też czy wszystko jest podłączone ( pomiędzy drzwiami i autem ) i wygląda, że tak. Tak więc co, może być przyczyną nie świecenia w/w lampek Dodam, że jest to Audi A4 B5 po II lificie. zobacz czy wogóle na tył dochodzi napięcie.
andy_sky Opublikowano 7 Września 2010 Opublikowano 7 Września 2010 możesz jeszcze sprawdzić bezpieczniki jak nie ma napięcia
Rekomendowane odpowiedzi