grzybek26 Opublikowano 4 Września 2007 Opublikowano 4 Września 2007 Witam i mam linka dla osób które by chcialy sobie przyciemnic szybki ale zamieszkuja w angli.Mysle ze nie maja drogo.Powodzonka :oklaski: link http://www.window-tinting.net/index.html .
ariel Opublikowano 6 Września 2007 Opublikowano 6 Września 2007 Witam no cena nie zła ostatnio dzwoniłem do jednej firmy chcieli 50 f od jednej szyby to sobie powiedziałem że przyciemnie w Polsce
grzybek26 Opublikowano 7 Września 2007 Autor Opublikowano 7 Września 2007 witam ja pisalem do nich, ze wszystkim za a4 b5 chca 170£ wiec nie jest zle ,3 dni pracy i szyby sa :oklaski:
TTom3k Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 3 dnii pracy ? wow to co oni z tymi szybami beda tyle robic?
ariel Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Nie jemu chyba chodziło o to że 3 dni pracy jego na te 170f a nie ich
grzybek26 Opublikowano 8 Września 2007 Autor Opublikowano 8 Września 2007 no tak trzy dni robocze zeby zarobic na te szyby,wiec jak by nie bylo lepiej niz w polsce tydzien czy dwa no ale co zrobic szyby trza miec
ariel Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 To było dobre ja też myśle o przyciemnieniu szyb ale z tego co wiem to w B6 jest to droższe i to dużo bo podobno jest gorsze dojście
grzybek26 Opublikowano 9 Września 2007 Autor Opublikowano 9 Września 2007 wiec tylko trzeba sie by dowiedziec napisz do nich i zapytaj ogolnie to napisane jest ze sedany 4 dr 140£ mi powiedzieli 170 £ wszystko wiec tak czy siak nie jest zle i skoro mieszkasz w uk to lepiej robic na miejscu. :th:
Rekomendowane odpowiedzi