Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFB] Wyswietlacz fis-odczyt czasu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki ardzo za te informacje co poprzednio uzyskałem od was,natomiast teraz moze uswiadomicie mnie w mojej niewiedzy

na temat wyswietlacza Fis,gdy przełaczam opcje spalania wiekszasc z nich rozumie o co chodzi natomiast nie wiem gdy przełacze

na godz,pokazuje np.23.53 co to jest za czas co pokazuje i do czego sie odnosi,myslałem ze to moze zegar ale nie mozna raczej

przestawic,sorry ale u mnie nie mam za bardzo kogo podpytac,prosze o info..[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 09:50_________________________________________________

Dzieki bardzo za te informacje co poprzednio uzyskałem od was,natomiast teraz moze uswiadomicie mnie w mojej niewiedzy

na temat wyswietlacza Fis,gdy przełaczam opcje spalania wiekszasc z nich rozumie o co chodzi natomiast nie wiem gdy przełacze

na godz,pokazuje np.23.53 co to jest za czas co pokazuje i do czego sie odnosi,myslałem ze to moze zegar ale nie mozna raczej

przestawic,sorry ale u mnie nie mam za bardzo kogo podpytac,prosze o info..

Opublikowano

Kolego to czas, w którym przemierzasz km w swoim autku. :good:

Opublikowano

ok czyli jak jade to nabija czas podobnie jak kilometry..czy mozna to resetowac tak aby podczas podrózy startowac od zera? a nie np.od,14,25??[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 10:18_________________________________________________A moze trzeba jakiś przycisk dłuzej przytrzymac,np. przez trzy-cztery sekundy?

Opublikowano

tak, trzymasz normalnie chwile reset, przycisk pod przełącznikiem kompa

Opublikowano

tam gdzie masz przełączanie kompa funkcji góra dół , na manetce pod tym przyciskiem masz reset

Opublikowano

Cocoo a mozesz mi napisac co mi po kolei wyswietla Fis

wiem ze ile w danym momencie spalam paliwa

chyba ile srednie spalanie wynosi na 100km,,

a co poza tym,jeszcze?

Opublikowano

średnie spalanie

chwilowe spalanie

zasieg na baku przeliczany wg chwilowego spalania

czas jazdy , co 2h miga że nalaży zrobić przerwe

średnia prędkość

Opublikowano

ok sorry ze tak dopytuje ale nikt mi tu nie pomoze,,,a słuchaj co 2 godz, miga aby zrobic przerwe [co ma migac]nie zauwazyłem

tego no kurcze jechałem kilka razy juz ponad 200 km to co cały wysietlacz ma migac aby dac znac zeby sobie przerwe zrobic,czy

tak mam rozumiec??

Opublikowano

po 2h jazdy migają 2h i to znaczy ze można zrobić przerwe dla odprężenia, no na chłopski rozum, przecież tam nie ma nic skomplikowanego kolego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...