oncik67 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Dzieki ardzo za te informacje co poprzednio uzyskałem od was,natomiast teraz moze uswiadomicie mnie w mojej niewiedzy na temat wyswietlacza Fis,gdy przełaczam opcje spalania wiekszasc z nich rozumie o co chodzi natomiast nie wiem gdy przełacze na godz,pokazuje np.23.53 co to jest za czas co pokazuje i do czego sie odnosi,myslałem ze to moze zegar ale nie mozna raczej przestawic,sorry ale u mnie nie mam za bardzo kogo podpytac,prosze o info..[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 09:50_________________________________________________ Dzieki bardzo za te informacje co poprzednio uzyskałem od was,natomiast teraz moze uswiadomicie mnie w mojej niewiedzy na temat wyswietlacza Fis,gdy przełaczam opcje spalania wiekszasc z nich rozumie o co chodzi natomiast nie wiem gdy przełacze na godz,pokazuje np.23.53 co to jest za czas co pokazuje i do czego sie odnosi,myslałem ze to moze zegar ale nie mozna raczej przestawic,sorry ale u mnie nie mam za bardzo kogo podpytac,prosze o info..
akjam Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 Kolego to czas, w którym przemierzasz km w swoim autku.
oncik67 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 ok czyli jak jade to nabija czas podobnie jak kilometry..czy mozna to resetowac tak aby podczas podrózy startowac od zera? a nie np.od,14,25??[br]Dopisany: 08 Wrzesień 2010, 10:18_________________________________________________A moze trzeba jakiś przycisk dłuzej przytrzymac,np. przez trzy-cztery sekundy?
cocoo24 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 tak, trzymasz normalnie chwile reset, przycisk pod przełącznikiem kompa
oncik67 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Pod przełacznikiem kompa?? w którym dokładnie miejscu,mozecie okreslic ...
cocoo24 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 tam gdzie masz przełączanie kompa funkcji góra dół , na manetce pod tym przyciskiem masz reset
oncik67 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Cocoo a mozesz mi napisac co mi po kolei wyswietla Fis wiem ze ile w danym momencie spalam paliwa chyba ile srednie spalanie wynosi na 100km,, a co poza tym,jeszcze?
cocoo24 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 średnie spalanie chwilowe spalanie zasieg na baku przeliczany wg chwilowego spalania czas jazdy , co 2h miga że nalaży zrobić przerwe średnia prędkość
oncik67 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 ok sorry ze tak dopytuje ale nikt mi tu nie pomoze,,,a słuchaj co 2 godz, miga aby zrobic przerwe [co ma migac]nie zauwazyłem tego no kurcze jechałem kilka razy juz ponad 200 km to co cały wysietlacz ma migac aby dac znac zeby sobie przerwe zrobic,czy tak mam rozumiec??
cocoo24 Opublikowano 8 Września 2010 Opublikowano 8 Września 2010 po 2h jazdy migają 2h i to znaczy ze można zrobić przerwe dla odprężenia, no na chłopski rozum, przecież tam nie ma nic skomplikowanego kolego
oncik67 Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Ok dzieki dzis jak zona wróci i bede jezdził po południu to sobie zrobie próbe resetu czasu,,,,dzieki
Rekomendowane odpowiedzi