dawcav6 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 jak w temacie cieknie mi maglownica ale wspomaganie działa normalnie jak jest mało płynu to odzywa się pompa doleje i wszystko jest ok mam nadzieje że jak wymienie gumowe osłony będzie ok lecz nie mam 100% pewności że cieknie mi przez te gumy ale skoro wspomaganie chodzi dobrze to chyba nie musze wymieniać całej maglownicy co wy o tym sądzicie może miał ktoś podobny przypadek byłbym wdzięczny za jakąś poradę podpowiedź
udy Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 o jakich gumowych osłonach mówisz, ??
ROBERT Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 nic Ci nie pomoże wymiana gumowych osłon (manszet) , magiel do regeneracji lub wymiany
A-rek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 co wy o tym sądzicie może miał ktoś podobny przypadek byłbym wdzięczny za jakąś poradę podpowiedź mialem wiec mowisz ze ci ubywa plyn w zbiorniczki i jedna z gum/harmonijek jest mokra od plynu..... niestety rozciekla ci sie maglownica naprawa: trzeba wyciagnac caly magiel i dac go zregenerowac, to najszybsza i najtansza opcja ktora wynosi w sumie 1000-1200 zl :gwizdanie:
dawcav6 Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 no to niezła lipa myślałem że da się to w jakiś prosty sposób naprawić a tu widze że nic z tego tylko wymiana wchodzi w gre panowie a jak z tą regeneracją pośmiga to troche czy lepiej kupić nowe ???
A-rek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 no to niezła lipa myślałem że da się to w jakiś prosty sposób naprawić jesli chcesz w prosty sposob to kup zestaw naprawczy i dzialaj* *nie polecam bo trzeba miec odpowiedni sprzet panowie a jak z tą regeneracją pośmiga to troche czy lepiej kupić nowe ??? spokojnie posmigasz, ja juz ponad pol roku jezdze i jest nowka kosztuje ponad 2 tys bodajrze
udy Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 heh tak myślałem że chodzi Ci o te harmonijki na maglu, tak jak koledzy wyżej regeneracja, używka lub nowa, jeśli chodzi o cenę nowej to w aso 3000zł przy zwrocie starej pozdro
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 nowka kosztuje ponad 2 tys bodajrze oj Arek ... chyba troszkę więcej ja do [b5] kupiłem używkę z Paska B5 FL i wszystko pasiło Plug & Play - polecam ( stara była KOYO a ta używka ZF ) , starą sprzedałem do zakładu gdzie regenerują magle ( jakby co to polecam Częstochowę , jeżeli dobrze pamiętam jest to firma ARGO F.H.U - są na Allegro )
A-rek Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 oj Arek ... chyba troszkę więcej nie pamietam juz dokladnie, a nie chcialem przesadzic :> jakby co to polecam Częstochowę , jeżeli dobrze pamiętam jest to firma ARGO F.H.U - są na Allegro rowniez polecam bo mi tez regenerowali
dawcav6 Opublikowano 11 Września 2010 Autor Opublikowano 11 Września 2010 3000zł za magiel no nieźle nie pozostało mi nic innego jak tylko regeneracja starego i dzięki wielkie za wszystkie porady i podpowiedzi [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2010, 18:17_________________________________________________ nowka kosztuje ponad 2 tys bodajrze oj Arek ... chyba troszkę więcej ja do [b5] kupiłem używkę z Paska B5 FL i wszystko pasiło Plug & Play - polecam ( stara była KOYO a ta używka ZF ) , starą sprzedałem do zakładu gdzie regenerują magle ( jakby co to polecam Częstochowę , jeżeli dobrze pamiętam jest to firma ARGO F.H.U - są na Allegro ) http://moto.allegro.pl/przekladnia-maglownica-vw-passat-b5-audi-a4-i1220340282.html znalazłem :gwizdanie: w porównaniu do nowej nie jest aż tak tragicznie mam nadzieje że troszke pohula
ROBERT Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 http://moto.allegro.pl/przekladnia-maglownica-vw-passat-b5-audi-a4-i1220340282.html znalazłem :gwizdanie: w porównaniu do nowej nie jest aż tak tragicznie mam nadzieje że troszke pohula Dokładnie tą firmę polecam (jak nie oddasz starej płacisz kaucję) Dla twojego nowa ORI przekładnia ZF ~ 651 € (ceny w polskich ASO troszkę wyższe)
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Dla twojego nowa ORI przekładnia ZF ~ 651 € blink (ceny w polskich ASO troszkę wyższe) Robert podrzuc nr przekladni
dawcav6 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 euro czy złotówki cena i tak wydaje mi sie wysoka za coś co często sie pierdzieli
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Robert podrzuc nr przekladni Zależy od nr. VIN ale ceny bardzo podobne http://www.postimage.org/image.php?v=TsHzEtr euro czy złotówki cena i tak wydaje mi sie wysoka za coś co często sie pierdzieli cenę oczywiście podałem w € (ojro) , polskie ASO mają wyższe ceny np. GAJOS ~ 2931 pln (za ...AX) , 3145 pln (za ...EX) , ceny w IC podobne
dawcav6 Opublikowano 12 Września 2010 Autor Opublikowano 12 Września 2010 jeszcze raz dzięki za wszystko po niedzieli zamawiam i oczywiście wymieniam mam nadzieje że sie uporam z tym
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Proponuję dokupić ORI osłony harmonijkowe , te dostarczone z regen. maglem są na ch**a
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ja mam nie ori i jak narazie sa ok ps: na tej fotce niz nie widac
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 ps: na tej fotce niz nie widac Już poprawiłem , ostatnio coś się dzieje z "postimage" - opcja dodaj zdjęcie Nieoryginalne manszety są za miękkie
A-rek Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Już poprawiłem dalej to samo :gwizdanie:
ROBERT Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Już poprawiłem dalej to samo :gwizdanie: u mnie widać wszystko pięknie, ładnie coś ten "postimage" się jeb*e
Rekomendowane odpowiedzi