Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 S-LINE FELE 19" SKÓRY CZARNA BIXENON AWX @@@@@@@@

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja A4..... jak widać na foto ;-D CZARNE SKÓRY KUBEŁKI , PIKOWANA TROJRAMIENNA KIERA , 4 EL SZYBKI ;-P , KOLOROWY FIS ,SZYBER DASZEK , DOKŁADKI W KOLORZE....

M8dqi.jpg

M8noS.jpg

M8pU0.jpg

M8so9.jpg

M8uTi.jpg

Opublikowano

jakies plany :decayed

niech zaglądnie do twojego wątku i będzie miał plany na całe życie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Plany są....ale kaski brak ;-( juz i tak nieżle wygląda pomalowałem dokładki w kolor i 19" od rs6 :P:P a co do planów to z zewnątrz ; front dokładka s-line ,grill s4 z ramką chromie , tył może spojler s4 i jakieś dystanse (ale oryginalna a nie jakiś laminat) a w środku czarna podsufitka i oczywiście rns-e ;-D co dalej czas pokaze :-p

Opublikowano

Samochodzik jest już bardzo ładny.

aż się prosi o spryski pod bi ksenon

Opublikowano

przeciez jest bi-x.

Opublikowano

przeciez jest bi-x.

Gilemu chodziło o spryski, bo ich nie ma.

Czaja a ten biksenon to dokładany? Czy zderzak zmieniany? A poza tym furka kox :decayed: Ja tam bym zostawił czarny grill, wg mnie lepszy niż S4 w chromie. Ale to kwestia gustu. Fela też ładna i gleba też, co tam masz za zawias? Bo siedzi chyba niżej niż na -20, szczególnie tył. :mysli:

Opublikowano
  • Autor

bi-x dokładałem sam ;-p grillek jest ok gdyby czarna farba sie powoli z z niego nie łuszczyła... :P poza tym mam chrom wokół szyb wiec powinno być ok , najwyżej bd sobie go zmieniał :-p a co do tych sprysków to zobacze może uda mi sie dorwać cały kpl zderzak s-line wraz ze spryskami w nie dużej kasie , zawieszenie ma ori s-line co prawda mam jeszcze w chacie sprezyny prawie nówki od a6 c5 sedan eibach , przod bedzie pasowac , natomiast tył nie wiem bo w a6 jest belka a tu wachacze....

Opublikowano

Taki sobie :) a felgi to najbrzydsze jakie mogą być :decayed: przynajmniej rozmiar dobry 19" :cool1: nie ma dokładki S4 tylko cały zderzak jest :gwizdanie: i jakoś średnio mi się widzi mieszanie s line z S4 albo jedno albo drugie. Tak to wyjdzie pupa blada :thumbdown: no jeszcze może być s line z dokładką tył od 1.8 T ale z S4 :no:

Opublikowano
  • Autor

felgi... rzecz gustu , dla mnie sa ok , a gdzie wyczytałes ze pisalem o dokladce s4?

Opublikowano

Plany są....ale kaski brak ;-( juz i tak nieżle wygląda pomalowałem dokładki w kolor i 19" od rs6 :P:P a co do planów to z zewnątrz ; front dokładka s-line ,grill s4 z ramką chromie , tył może dokładka s4 i jakieś dystanse (ale oryginalna a nie jakiś laminat) a w środku czarna podsufitka i oczywiście rns-e ;-D co dalej czas pokaze :-p

proszę :hi: ale felgi wywal. Jakie masz Et ?

Opublikowano
  • Autor

miałem na spojler lotke na klape a et szczerze mowiac to nie pamietam... przy okazji jak bd mial go na podnosniku to sprawdze[br]Dopisany: 12 Wrzesień 2010, 16:10_________________________________________________a co do felg to Ty co bys załozył? ;-p

Opublikowano

Jakieś ciekawe 16 :polew: najlepiej czarne stalowe. :hi: sorry za OT :hi:

Opublikowano
  • Autor

hahaha boki rwac ;-P a czarne stalowki bd w zimie :-p

Opublikowano

Ale s-line to to raczej nie jest :)

Opublikowano
  • Autor

prawie jest :-p

Opublikowano

Ładna sztuka ze spoko wyposażeniem. Powodzenia w modach

Opublikowano

niema prawie s-line,takie pojęcie dla nas nie istnieje :cool1:

to tak,jakbyś sex9_%28www.e-gify.pl%29.gif i powiedział prawie bzyknąłem Charlize Theron :gwizdanie:

Opublikowano

Z zewnątrz nie ma nic z S-line, w środku też tylko kilka rzeczy jest. Więc nie ma nawet połowy S-line :decayed: