Bartek480 Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Mam pytanie - Jakie radyjko wybrać za cenę do 250 zł ? Miałem cobrę (porażka totalna) ,zakupiłem do niej antenke President florida (działało lepiej ale miałem kupca i pozbyłem sie tej nieszczęsnej cobry).Które z radyjek: Uniden 510, Onwa mk3 ,alan 199 najlepiej wybrac do tej antenki presidenta?
Gość NUTI Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Kolego jeśli już to Unidem 520 jak chcesz taniej tu masz temat http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16579.0.html
dawkol-d1 Opublikowano 8 Września 2007 Opublikowano 8 Września 2007 Jeżeli nie wypali z tym co NUTI pisał to kup Unidena 510 albo Alana 102 <wygląd ten sam jak 100 lub 199 tyle że to już nie szumofon bo wszystko zmieniono oprócz obudowy
marioti Opublikowano 9 Września 2007 Opublikowano 9 Września 2007 W tych pieniądzach (no może parę zetów więcej) to tylko Uniden 520XL bo to w zasadzie to samo co President Johny II (bo zewnątrz pisze president a w środku wszystkie części robione przez Unidena). Masz w tym radyjku wszystko co niezbędne a do tego ANl - redukcja zakłóceń, szybka 9-tka i wyjście PA "papugę" :th: Sam mam takie radyjko ponad chyba roczek... sprawuje się bez zastrzeżeń
Rekomendowane odpowiedzi