Arczi1977 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 popraw logi i podziel je na statyczne i dynamicze. Na pierwszy rzut oka to przepływka nie domaga. Podmien ja i zrób jeszcze raz logi dymanicze 3 grupy. Troche 3 pomka odstaje ale jeszcze w normie, nie ma powodu do zmartwień. Turbo w porzadu choc troche łopatki sie przycinaja i późno wstaje, przegon autko po autostardzie pow 3tys i potem zrób logi grupy 11 dynamicznie. Choc moze to przez przepływomierz który zaniza dawki. A EGR masz zaslepiony? Poza tym nic złego nie widac.
MariuszA42.5tdi Opublikowano 13 Września 2010 Autor Opublikowano 13 Września 2010 Egr nie jest zaślepiony, Auto sporadycznie chodzi jak sdi:) podmieniałem zawór n75 ale nic nie pomogło, jutro ogarnę się z przepływką i poprawie logi
Arczi1977 Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 Egr wyglada jak by nie pracował.
ciahciah Opublikowano 13 Września 2010 Opublikowano 13 Września 2010 filtr paliwa jak dawno nie wymieniany wymień bo korekcje nie są idealne ERG wyczyść, przy okazji możesz wyczyścić(wypalić) kolektor ssący gruszka przy turbo jest przykręcona dwoma śrubkami do korpusu, odkręć te dwie śrubki, podciągnij gruszkę do góry, zablokuj i wtedy zrób loga 011 do 2500obr przepływa jest ok masz katalizator?
MariuszA42.5tdi Opublikowano 14 Września 2010 Autor Opublikowano 14 Września 2010 Katalizator jest,dziwne ma objawy to auto,dziękuje za porady,mam nadzieje że coś wskuram
przemik Opublikowano 14 Września 2010 Opublikowano 14 Września 2010 Do wszystkich "pomagajacych" Jak mozna na podstawie tak chaotycznie i niechlujnie zamieszczonych logów stawiac tak smiałe diagnozy. Do autora wątku Chcesz rzetelnej i konkretnej informacji/pomocy - to na przyszlosc wstawiaj je bardziej czytelnie. Closed.
Rekomendowane odpowiedzi