Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Wyświetlacz temperatury od klimatronica nie działa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z klimatroniciem. Otóż wcześniej cały wyświetlacz zaczynał migać ale zdarzało mu sie to bardzo żadko. Dziś rano poszedłem do garazu odpalam silnik i jeden wyświetlacz mi nie działa. Dokładnie ten od temperatury, a od siły nawiewu działa normalnie. I teraz panowie co się mogło stać? Da sie to naprawić?

Opublikowano

wyjmij panel i popraw luty. Jest o tym w "warsztacie"

Opublikowano
  • Autor

Dobrze panowie wieczorem tam trochę przy tym posiedział postukałem popukałem bo narazie nie miałem chęci tego rozbierać i o dziwo wyświetlacz działa tzn wyświtlacz działa ale podświetlanie nie.. I chyba niestety będę musiał ro rozebrać bo tak jak mówicie żarówki się chyba od podświetlania spaliły. Nie wiem jakim cudem to się stało ale te wyświetlacze w panelu mnie zaskakują.Macie jakie instrukcje jak to naprawić? Tzn jest instrukcja do poprawienia lutów w warsztacie ale jak żarówki to nie mam pojęcia.

Opublikowano

jezeli chodzi Ci o wymiane żarówek w panelu climatronika to o ile sie nie myle sa 4 SZT. 12V 1.0W oryginalme OSRAM (zamienniki ALBA ) musisz wymontowac sterownik i znajdziesz je w gornej "sciance" panela

Opublikowano

hey :th:

Na 100% do lutowania złącze tz tasiemki

znam kilka przypadków u mnie nie wszystkie przyciski zawsze działały po lutowaniu wszystko OK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przepraszam panowie że odświeżam temat ale dopiero teraz mam trochę czasu i chciałem się za to zabrać. I mam pytanko czy te żarówki to model żarówki R5 12V ?