pestek Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Witam, Gdy wlaczam swiatla mijania samoczynnie zalaczaja sie swiatla przeciwmgielne. Jaka moze byc tego przyczyna. Pozdrawiam Marcin
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 mi to wygląda na jakieś przebicie. dla pewności przeleć bezpieczniki,ale raczej one tutaj nic do tego nie mają
pestek Opublikowano 17 Września 2010 Autor Opublikowano 17 Września 2010 To nie bezpieczniki... sa ok. Hmmm jakies inne pomysly... bo kosztowalo mnie to juz 50 zł. Panowie policjanci mnie uswiadomili ze nie jezdzi sie na halogenach Nie chcialbym juz tak panstwa wspierac
steve69 Opublikowano 17 Września 2010 Opublikowano 17 Września 2010 Gdy wlaczam swiatla mijania samoczynnie zalaczaja sie swiatla przeciwmgielne. Jeśli masz taką możliwość, to podmień na próbę wyłącznik świateł. Po mojemu, to właśnie on bruździ. Być może rozsypał się mechanizm wewnątrz i po włączeniu świateł mijania zwarte są również styki od przeciwmgielnych. -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi