Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00

Jest to część 1 dyskusji SPOT POZNAŃSKI - NIEDZIELA godzina 17:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemaneczko :hi:

a co tu ostatnio tylko my zaglądamy :mysli:

wcale nie :naughty:

• Odpowiedzi 103,6 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a co tu ostatnio tylko my zaglądamy :mysli:

jak widać... zmień nazwę wątku na SPOT MADAS & NIKE21 :polew:

a tak serio to zagląda tu więcej osób ale tylko my coś piszemy :naughty:

[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 11:32_________________________________________________ooo cześć Adas :)

widzę że koziołków jeszcze nie naprawiłeś?

Opublikowano

Też od czasu do czasu zaglądam :)

A tak w ogóle to DZIEŃ DYBRY

Opublikowano

Też od czasu do czasu zaglądam :)

to sie cieszymy :)

A tak w ogóle to DZIEŃ DYBRY

mmmmm, może być :wink4:

Opublikowano
:hi: dobry, Kalisz zawalony znowu, godzinę stałem przed fabryką bo droga zablokowana przez lawety Wegi :wallbash:
Opublikowano

elo ziomy - muszę się Wam pochwalić , kupiłem mieszkanko w tbg 60m2 , 2pokoje + salon z aneksem kuchennym jestem happi :dance: :dance:

Opublikowano

W Poznaniu a dokładnie w Złotnikach ( tutaj pracuję ) ślisko jak cholera. Kolega do pracy jechał i w rowie wylądował taka szklanka ;/

Opublikowano

elo ziomy - muszę się Wam pochwalić , kupiłem mieszkanko w tbg 60m2 , 2pokoje + salon z aneksem kuchennym jestem happi :dance: :dance:

To kiedy parapetowa?? :naughty: :naughty:

Opublikowano

Pogratulować :good:

Opublikowano

najpierw robię casting na listę gości hyhy :naughty: :naughty: :kox: :kox: , wyślij do mnie zgłoszenie jak chcesz przybyć :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

Gratki Iver, szkoda, że nie w Kaliszu :(

Opublikowano

Gratki Iver, szkoda, że nie w Kaliszu :(

opuszczam wlkp Vario , w połowie roku będę już w Tarnowie pracował :confused4::decayed:
Opublikowano

:hi: dobry, Kalisz zawalony znowu, godzinę stałem przed fabryką bo droga zablokowana przez lawety Wegi :wallbash:

ja wczoraj z pracy nie mogłem się wydostać bo 2 TIRy się zakopały w śniegu :disgust:

gratki :good: a dlaczemu nie w Poznaniu? :cool1:

no właśnie :mysli::kox:

Opublikowano
:hi: gratuluje Tomku, aleteraz troszke latania i roboty bedziesz mial :mysli:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 11:58_________________________________________________ale powoli pewnie wszystko sie zrobi nie samo ale......
Opublikowano

no roboty jak roboty ale kasy teraz ile potrzeba , mam nadzieję , że do końca roku wszystko bedzie na cacy , do Wielkanocy chcielibyśmy się wprowadzić :decayed:

Opublikowano

wpadne pozniej jak przyjade z miasta.narta[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:04_________________________________________________

no roboty jak roboty ale kasy teraz ile potrzeba , mam nadzieję , że do końca roku wszystko bedzie na cacy , do Wielkanocy chcielibyśmy się wprowadzić :decayed:

no to powodzenia, zycze zeby sie udalo i bylo po waszej mysli[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:05_________________________________________________spadam, narta

Opublikowano

wielkie gratulacje .... czekałeś na to mieszkanko i w końcu masz.... szkoda że opuszczasz Wlkp .... profil pewnie zmienisz niebawem :embarrassed:

ale dalej prasa w strabagu ?

Opublikowano

na praca dalej w Strabagu , mi też szkoda opuszczać kurde korzenie już zapuściłem , tyle znajomych , ehhh życie Madas :confused4: . dobrze że są zloty na nich będziemy się widywać teraz :kox: :kox:

Opublikowano

no wiadomo zloty kanieszna ... dziwnie trochę bo ostatnio z Wlkp wyprowadza się coraz więcej os Ty, Kuredu mój dobry kumpel wyjechał w rodzinne strony .... ogólnie rodzinne strony to chyba z sentymentu :mysli: ale ważne żeby każdy czuł się dobrze :good:[br]Dopisany: 12 Styczeń 2010, 12:12___________________________________________________________________________________________________________________________________________________Ive a wpadniesz w niedziele na pożegnalnego spota ... płyty bym Ci oddał przy okazji :)

Opublikowano

w Poznaniu będę 28.01 na chwilę to wtedy się gdzieś umówimy , bo później jedziemy firmowym do wawki na imprę